Latest News

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Η αλήθεια για τις "διώξεις" στην καθαριότητα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Αν και δεν έχουμε γράψει κάτι σχετικό -και άρα δεν μας αφορά άμεσα- για διώξεις συνδικαλιστών στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου Πειραιά, αναδημοσιεύουμε μια ανάρτηση του Βασίλη Αυγουλέα...
στο Facebook.  


Βασιλης Αυγουλεας
"Σχετικά με αναρτήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούν "υποτιθέμενες διώξεις" συναδέλφων και δη μέλων του Δ.Σ του Σωματείου μας από την νέα δημοτική αρχή, λόγω πολιτκών φρονημάτων και άλλων πεποιθήσεων, ενημερώνω ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. 
Τονίζω δε, ότι καλό θα είναι οι διάφοροι-κατά τα άλλα συμπαθείς μπλόγκερς- όταν αναφέρονται στα μέλη του σωματείου μας να είναι πιο προσεκτικοί, δεδομένου ότι οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα δεν θα γίνουν το παιχνίδι πολιτικών σκοπιμοτήτων κανενός είτε είναι νυν είτε ...πρώην!!!
Ξεκινάμε την συνεργασία μας με την καινούργια δημοτική αρχή-εκλεγμένη από τον Πειραϊκό λαό- με διάθεση από μέρους μας να προσφέρουμε αυτό για το οποίο έχουμε κληθεί δηλαδή την καθαριότητα της πόλης και ελπίζουμε η νέα δημοτική αρχή να σταθεί κοντά στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως εργαζόμενοι ανάμεσα, άλλωστε, σε χιλιάδες άλλους!!"

@ Ποιους εννοεί ο πρόεδρος για τις διώξεις στην καθαριότητα του Δήμου Πειραιά;