Latest News

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Ποιοι εξελέγησαν στις δημαιρεσίες στο Δήμο Πόρο

Μια γυναίκα εξελέγη πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο του Πόρου καθώς υπερψηφίστηκε η πρότση του δημάρχου Γιάννη Δημητριάδη.  Νέα Πρόεδρος είναι...
η  Ελένη Κανατσίδη
πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου, η οποία εργάζεται ως γραμματέας στο Ειρηνοδικείο Καλαυρίας. Είίναι μητέρα δύο παιδιών και έχει διατελέσει δημοτική σύμβουλος (2003- 2010) και πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης (2005- 2010).
Σύμφωνα με το porosnews.gr
IMGP7728σε συναινετικό κλίμα έγινε η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πόρου για την εκλογή Προεδρείου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου και για πρώτη φορά στην ιστορία του νησιού καταλαμβάνει μια γυναίκα την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στη Χατζοπούλειο Δημοτική Βιβλιοθήκη και την παρακολούθησαν περίπου 20 κάτοικοι του νησιού και ξεκίνησε υπό την προεδρία της πρώτης σε σταυρούς δημοτικής συμβούλου της πλειοψηφίας της Αγγελικής Μακρή.

Ακολούθησαν οι ψηφοφορίες και εξελέγησαν στην θέση του Προέδρου η κ. Ελένη Κανατσίδη. Αντιπρόεδρος ο κ. Δημήτρης Μωρόπουλους και γραμματέας ο  Γιώργος Καΐκας.

Όσον αφορά στην Οικονομική Επιτροπή, η ψηφοφορία ανέδειξε ως τακτικά μέλη τους: Κώστα Γκιων, Βαγγέλη Ζεντέλη, Γιώργο Κουτουζή, Αγγελική Μακρή, Ματούλα Μητσιοπούλου και Τάσο Παπαχρήστου. Στις θέσεις των πέντε αναπληρωματικών μελών εξελέγησαν οι: Μαρία Βαρβάρου, Γιώργος Καΐκας, Γιώργος Μάνδηλας, Κατερίνα Ροΐδη και Θοδωρής Χαρακλάνης.Σε ήπιο και συναινετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. και η εκλογή του προεδρείου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πόρου.