Latest News

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Απίστευτες προσωπικές αποκαλύψεις από δήμαρχο : Έπινα αλκοόλ μέχρι σκασμού κι έχω τατουάζ

Θραύση στο διαδίκτυο κάνουν οι απίστευτες λεπτομέρειες από την προσωπική του ζωή (αλκοόλ, σχέσεις,  σεξ,τατουάζ κα) που αποκάλυψε ο ίδιος ο δήμαρχος ...

 Γιάννης Μπουτάρης.

Για την ερώτηση της εγγονής του για το ανδρικό στριπτίζ

Με ρώτησε η 17χρονη εγγονή μου για το ανδρικό στριπτίζ και αν μπορεί να πάει. «Βέβαια μπορείς να πας» της είπα. Δεν πρέπει να τους μένουν αποθημένα. Πρέπει να τα γνωρίζουν σε ηλικίες που τους γεννιούνται τα ερωτηματικά.

Για το αλκοόλ

Μπουτάρης: Έπινα αλκοόλ μέχρι σκασμού. Έχω χτυπήσει 8 τατουάζΔοκίμασα πάρα πολλά πράγματα αλλά δεν έχω κατασταλλάξει ακόμα. Τα καλύτερα πράγματα γίνονται με μέτρο. Εγώ στη ζωή μου δεν είχα μέτρο, κάνω ακραία πράγματα, αλλά ακόμα και τα ακραία πράγματα έχουν κι αυτά ένα μέτρο. Με το αλκοόλ... έπινα μέχρι σκασμού! Έχω περιέργεια να δω τι είναι μετά. Αυτό είναι που σε κάνει να ξεπερνάς τα όρια. 

Την έχω πατήσει πολλές φορές. Ήταν μια δεκαετία γεμάτη. Μπήκα σε πρόγραμμα. Το πρόγραμμα σε βοηθάει να κάνεις κάτι που δεν μπορείς να κάνεις μόνος σου.

Για το gay pride

Δεν κάνουμε τίποτα παραπάνω από αυτό που κάνει κάθε νορμάλ κοινωνία. Οι ομοφυλόφιλοι κάθε μορφής διεκδικούν ίσα δικαιώματα. Στον αμερικανικό στρατό η ομοφυλοφιλία αναγνωρίστηκε επισήμως.

Για τα τατουάζ

Όλα τα τατουάζ έχουν ένα συμβολισμό. Έχω 7-8. Δεν μου αρέσουν τα τατουάζ-μανίκια, αλλά θα χτυπήσω μια γοργόνα.

Για τις γυναίκες

Ερωτεύομαι χίλιες φορές την ώρα. Ο άντρας δεν ολοκληρώνεται αν δεν έχει μια γυναίκα δίπλα του. Η γυναίκα είναι λόγος ύπαρξης.