Latest News

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Αυτός είναι τώρα ο Πειραιάς που παραδίδει ο Βασίλης Μιχαλολιάκος; (EIKONA)

Φαίνεται πως κάποιοι ζουν σε άλλη πόλη, μπορεί και σ' άλλο πλανήτη. Αλλιώς δεν εξηγείται ότι πιστεύουν πως αυτός είναι ο Πειραιάς που παραδίδει σε λίγες ημέρες ο απερχόμενος δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος.
Δείτε τι γράφουν στο facebook 





Εργαζόμαστε με πάθος για τον Πειραιά! Παραδίδουμε στην νέα δημοτική αρχή τον πιο καθαρό Πειραιά, με περισσότερα λουλούδια, πιο ανθρώπινη πόλη, χαράζωντας και δημιουργώντας τις υποδομές για την πόλη που αξίζει να ζούμε και να είναι home port. Σήμερα επισκέφτηκα τα έργα ανάπλασης της Τρούμπας, του μεγαλύτερου δημοτικού έργου που έγινε ποτέ στον Πειραιά εξασφαλίζοντας την χρηματοδότηση του από το ΕΣΠΑ.
  • Μαριάννα Μοσχονά Παραδιδετε ενα ΠΕΙΡΑΙΑ σε χαοδη κατασταση με εργα ασυμφορα για τον δημοτη του Πειραια πχ Τραμ. Οσο για την καθαριοτητα να μην κοροιδευομαστε κ. Δημαρχε.




@Όπως βλέπουμε και στην εικόνα αφήνει πίσω του μπάζα και συντρίμμια στην πόλη. Ανάλογη κατάσταση επικρατεί και στα οικονομικά του Δήμου Πειραιά. 

Τελικά φαίνεται πως είναι πολύ τυχερός άνθρωπος ο Γιάννης Μώραλης αν και μπορεί να μην το ξέρει ούτε ο ίδιος, βλέποντας το χάος που θα παραλάβει στην πλατεία Κοραή!