Latest News

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Καλώς τον κι ας άργησε στο λιμάνι!

Σε διακοπές ήταν- λέει- ο άνθρωπος και φαίνεται δεν βρήκε κανένα ενδιαφέρον δελτίο τύπου στο e-mail του ή στέρεψε από τις αποκλειστικές...
μπαγιάτικες μπούρδες! 
(Αυτά συμβαίνουν, λίγο η ζέστη, λίγο τα λόγια του παπά, ξέρετε τώρα...).  
Έλα, όμως, που το χούι δύσκολα φεύγει και δεν μπορούσε να μην ασχοληθεί με τους άλλους. 
Κάθισε κι έγραψε κάτι που μπορεί να νομίζει ότι είναι εξυπνάδα, αλλά μάλλον εκτίθεται και χαλάει αυτή την εικόνα της σοβαροφάνειας που ήθελε δήθεν να εμφανίσει με το σχόλιο της πλάκας.  
Κατ' αρχήν αποκαλύπτει ότι βρίσκεται σε διακοπές, κάτι που είναι απαραίτητο αφού θα μπορούσε να πιστεύει κάποιος πως συμβαίνει σχεδόν όλο το χρόνο! Μετά συνεχίζει τις αποκλειστικές αποκαλύψεις λέγοντας ότι θέλεις να φορτώσει τις μπαταρίες του για το χειμώνα! Φαίνεται πως μάλλον, έτσι δουλεύει αλλά δεν είναι αυτό το θέμα του αφού τρώγεται ν' ασχοληθεί τελικά με το "καβγά"  των άλλων.
(Δεν υπάρχει κανένας καβγάς προς το παρόν, απλά λίγη φασαρία κάνουμε για να μην βαρεθούμε τελείως όσοι δεν πήγαν διακοπές...) 
Φαίνεται, προφανώς,  αυτόν δεν τον αφορά καθόλου, όταν τον χρησιμοποιεί αυθαίρετα κάποιος άλλος και γράφει για το μέσον που διαχειρίζεται, είτε για να πουλήσει μούρη είτε για να το πουλήσει με το αζημίωτο για άλλους λόγους. 
Πραγματικά είναι απορίας άξιον τέτοια σιωπή, την στιγμή μάλιστα που τον εμφανίζει να είναι πολύ πίσω σε "επισκέψεις" απ' όσο διαδίδει ο ίδιος στους ανυποψίαστους κάτω στο λιμάνι. Αυτό σημαίνει ότι αποδέχεται τις μετρήσεις -τουλάχιστον αυτές με τα τυφλά χτυπήματα- εκτός αν έχεις άλλες που μετρούν το πόσα πολλά δελτία τύπου βάζεις, όπως όλοι οι άλλοι και νομίζει ότι είναι αποκλειστικά. 
Ή τις αμήχανες χιλιοειπωμένες συντηρητικές σαχλαμάρες που νομίζει ότι είναι δήθεν προοδευτικές και αριστερές, ενώ δείχνουν να είναι βγαλμένες από τη δεξιά της δεκαετίας του '80. 
 Η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι όλα αυτά τα λέει σοβαρά, αν δεν τα λαμβάνει υπόψη του κανείς σοβαρός άνθρωπος και γελάνε στο Δήμο Πειραιά.  Παρεμπιπτόντως,  πότε ορκίζεται η νέα δημοτική το ξέρουμε και το έχουμε γραμμένο (εκεί που δεν πιάνει μελάνι, ξέρεις πως είναι το διαδίκτυο), όπως και πολλά άλλα πράματα, αλλά απλά έχουμε αποφασίσει να μην αφήνουμε τίποτα αναπάντητο...

@ Καλά, ρε μπαγάσα και στις διακοπές πάλι Reportaz Net συνεχίζεις να διαβάζεις καθημερινά; Αυτό, πάντως, μην το αφήσεις έτσι να το κοιτάξεις, επιστρέφοντας στο λιμάνι!