Latest News

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Κρητικός βίασε, ξυλοκόπησε και κούρεψε την πρώην σύντροφό του επειδή τον χώρισε!

Τη φρίκη στα χέρια του πρώην αγαπημένου της έζησε μία 28χρονη στην Κρήτη, καθώς έπεσε θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού από τον άνθρωπο με τον οποίο είχε σχέση...
στο παρελθόν. 

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 48χρονος Ηρακλειώτης δεν δίστασε ακόμη και να κουρέψει τη νεαρή Ρουμάνα, γιατί ήθελε να την ταπεινώσει, σαν να μην ήταν αρκετός ο εφιάλτης του βιασμού και του ξυλοδαρμού που έζησε η γυναίκα. 

Ολα αυτά συνέβησαν επειδή ο άνδρας ήθελε να τιμωρήσει τη γυναίκα με την οποία είχε σχέση στο παρελθόν, καθώς εκείνη τον απέρριψε όταν της ζήτησε επανασύνδεση, έπειτα από το χωρισμό τους με δική της πρωτοβουλία. Την υπόθεση διερευνά η Ασφάλεια Ηρακλείου στην οποία έγινε η καταγγελία από την 28χρονη κοπέλα.

Ο δράστης, που εργάζεται στα Χανιά, έκανε επίμονες προσπάθειες να την μεταπείσει. Στην τελευταία από αυτές, πήγε εσπευσμένα στο Ηράκλειο και σε κατάσταση μέθης- της ζήτησε να συζητήσουν. Ομως η Ρουμάνα ήταν απόλυτα αρνητική, δίχως να φανταστεί το τι θα ακολουθήσει. Ο 48χρονος, σε έξαλλη κατάσταση, την οδήγησε στην περιοχή του Μαραθίτη, όπου φέρεται να τη βίασε και να της έκοψε τα μαλλιά.