Latest News

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Τα πους απς του Ηλία Κασιδιάρη στη φυλακή - Και η πείνα των χρυσαυγιτών στον Κορυδαλλό

Είναι γνωστό (και φανερό) ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι λάτρης της γυμναστικής. Τώρα όμως που είναι στη φυλακή, ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής έπρεπε να βρει εναλλακτικό τρόπο...
να γυμνάζεται. 

Βρήκε ένα ένα μονόζυγο στο προαύλιο, έναν παλιό πάγκο και μια μπασκέτα και προσπαθεί να γυμνάζεται. Του αρέσει  να κάνει συνεχώς... push-ups.

Τον τελευταίο καιρό όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης, οι έγκλειστοι χρυσαυγίτες ηρέμησαν στη φυλακή. Ούτε καβγάδες ούτε αιτήματα ούτε διαμαρτυρίες προς τη διεύθυνση των φυλακών και μάλιστα όσες φορές έγινε έλεγχος στα κελιά τους δεν βρέθηκε τίποτα το επιλήψιμο.
Η απεργία των σωφρονιστικών υπαλλήλων στοίχισε πολλά στους χρυσαυγίτες, αφού όσο διαρκούσε δεν γίνονταν επισκεπτήρια. Οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αρνούνται να τρώνε από το συσσίτιο των φυλακών και συνήθως τους έφερναν φαγητό απ' έξω. 

Έτσι, αφού επισκεπτήρια δεν γίνονταν, έπρεπε με κάποιο τρόπο να... τραφούν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εμφανίστηκαν κατ' ανάγκην στα κελιά κάποιες κατσαρόλες και ένα-δύο μπρίκια για να βράζουν κανένα αβγό και περιμένουν να ξαναρχίσει το επισκεπτήριο.