Latest News

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Χαμός στα social media για τον “δολοφόνο” του Νεϊμάρ (ΕΙΚΟΝΑ)

Χαμός στα social media για τον “δολοφόνο” του Νεϊμάρ
Σαν καταζητούμενος θα πρέπει να νιώθει ο Χουάν Καμίλο Σούνιγκα τις...
τελευταίες ώρες.
 Ο σοβαρός τραυματισμός (κάταγμα στον τρίτο σπόνδυλο) που προκάλεσε χτυπώντας με το γόνατο στη σπονδυλική στήλη τον Νεϊμάρ και...
που θα του στερήσει τη συμμετοχή στο υπόλοιπο Μουντιάλ, έχει καταστήσει τον Κολομβιανό μπακ εχθρό ολόκληρης...
της Βραζιλίας.

Ο μπακ της Νάπολι καθυβρίζεται από τον Τύπο της χώρας του καφέ που τον αποκαλεί ακόμη και «δολοφόνο», ενώ δέχεται απειλές ακόμη και για τη ζωή του από μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο. Μάλιστα αναμένεται η αποστολή της Κολομβίας να έχει αυξημένα μέτρα προστασίας από την αστυνομία μέχρι να επιστρέψει στη βάση της.

«Δεν ήθελα να τραυματίσω τον Νεϊμάρ. Όταν βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο, το μόνο που προσπαθώ να κάνω είναι να υπερασπιστώ τη φανέλα που φορώ και τη χώρα μου. Όμως ποτέ δεν έχω πρόθεση να χτυπήσω και να προκαλέσω ζημιά σε κάποιον. Εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό και με τη βοήθεια του Θεού να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα γιατί είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης», δήλωσε ο Σούνιγκα, ενώ η FIFA φέρεται να ερευνά την υπόθεση και είναι ορατό το ενδεχόμενο να επιβάλει ποινή στον «δράστη».

Την ίδια ώρα, γιατροί που εξέτασαν τον Νεϊμάρ αναφέρουν πως αν το χτύπημα ήταν λίγα εκατοστά δίπλα από το σημείο που δέχτηκε τη γονατιά του αντιπάλου του, θα μπορούσε να του προκαλέσει ακόμη και μόνιμα κινητικά προβλήματα!

Δείτε πού ακριβώς τραυματίστηκε ο Νεϊμάρ, που θα χρειαστεί να μείνει αρκετές εβδομάδες (περίπου 4-6) εκτός δράσης:

inner  Δεν ήταν λίγοι μάλιστα αυτοί που επιτέθηκαν στον Ζουνίγκα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ζητώντας την... κεφαλή του επί πίνακι!
«Ο Θεός είδε τι έκανε στον Νεϊμάρ και θα πληρώσεις για το κακό που του προκάλεσες», ήταν ένα από τα... αμέτρητα σχόλια.
«Ο Σουάρες τιμωρήθηκε για εννιά παιχνίδια για ένα δάγκωμα. Το δικό σου πόσο αξίζει;», αναρωτήθηκε κάποιος άλλος, ενώ υπήρχαν κι αυτοί που χρησιμοποίησαν πολύ βαρείς χαρακτηρισμούς.