Latest News

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Τζέραρντ: Είμαι fan του Ολυμπιακού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τζέραρντ: Είμαι fan του Ολυμπιακού! (VIDEO)Ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Στίβεν Τζέραρντ έχει ο Ολυμπιακός, όπως αποκάλυψε ο αρχηγός της Λίβερπουλ στο περιθώριο του φιλικού αγώνα των δύο ομάδων. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Στίβεν Τζέραρντ μίλησε στην κάμερα του OlympiacosTV, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του φιλικού αγώνα στο Σικάγο και τόνισε ότι έχει ιδιαίτερη σχέση με τους "ερυθρόλευκους" αφού θυμάται το ματς το 2004 που η Λίβερπουλ προκρίθηκε με δικό του γκολ, αλλά και το περυσινό φιλικό στο Άνφιλντ.

«Πάντα θα έχω μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου για τον Ολυμπιακό! Αφενός γιατί πέρυσι, στο φιλικό παιχνίδι που δώσαμε στο Anfield ήταν μία πολύ επαγγελματική ομάδα και με τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο. Αφετέρου γιατί θυμάμαι το σημαντικό παιχνίδι που είχαμε παίξει το 2004. Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι για εμένα, ενώ συνεχίσαμε εκείνη τη χρονιά και καταφέραμε να κατακτήσουμε το UEFA Champions League. Πάντα αναζητών να δω τι κάνει ο Ολυμπιακός, να το μάθω όταν σκοράρει και ποια είναι τα αποτελέσματα του. Είμαι fan του Ολυμπιακού και θα τον υποστηρίζω για πάντα. Είναι μία από τις ομάδες μου πια και κρατάει μία ξεχωριστή θέση».