Latest News

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Ζευγάρι έκανε σεξ σε σταθμό του τρένου (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΑ)

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ: Ζευγάρι έκανε… ΣΕΞ στο σταθμό του τρένου μπροστά σε όλους (Βίντεο)Ένα ζευγάρι περίμενε το τρένο σε σταθμό του ηλεκτρικού,  αλλά φαίνεται πως άναψε από το πάθος και αποφάσισε να κάνει σεξ μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων πολιτών, που περίμεναν...

τον συρμό.
«Ξαναμμένα» νιάτα δεν κρατήθηκαν και έκαναν... σεξ σε σταθμό τραίνου (video)Έτσι, χωρίς καμία ντροπή έβγαλαν τα ρούχα τους και ξεκίνησαν τα σεξουαλικά παιχνίδια χωρίς να σκεφτούν ότι το θέαμα είναι ακατάλληλο και πως εκείνη τη στιγμή στον σταθμό μπορεί να ήταν και μικρά παιδιά, ενώ και οι θεατές της ερωτικής συνεύρεσης δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια, αφού την κατέγραψαν σε βίντεο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον σταθμό Neue Donau στην Βιέννη της Αυστρίας και σύμφωνα με δήλωση της Vera Neuwirth στη Daily Star: «Όλοι απλώς κάθονταν και κανείς δεν έδινε σημασία στον διπλανό του. Μέχρι που μια παρέα νεαρών τους είδαν και άρχισαν να φωνάζουν στους φίλους τους να κοιτάξουν από το παράθυρο. Για λίγα δευτερόλεπτα, όλοι είχαν κολλήσει και κοιτούσαν στο παράθυρο. Ήταν ποικίλες οι αντιδράσεις. Άλλοι το διασκέδαζαν και άλλοι ήταν σοκαρισμένοι».
Σημειώνεται ότι μόλις «τελείωσαν», ντύθηκαν και επιβιβάστηκαν στο τρένο ανενόχλητοι και μάλλον ικανοποιημένοι.