Latest News

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΝΤΡΟΠΗ: Καμιά επίσημη υποδοχή για την Εθνική - Τι δήλωσαν οι παίκτες


Σκάνδαλο! Καμία επίσημη υποδοχή στην ΕθνικήΜε απούσα την πολιτεία, αλλά χειροκροτήματα, συνθήματα, καμιά 200 φίλαθλοι όλων των ηλικιών συγκεντρώθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και υποδέχθηκαν τους διεθνείς μετά...
το Μουντιάλ!





To αεροπλάνο που μετέφερε την Εθνική πίσω στην Ελλάδα προσγειώθηκε λίγο πριν τις 18:30 στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Σε αυτό δεν επέβαινε ο Φερνάντο Σάντος, που επέστρεψε στην πατρίδα του απευθείας από την Βραζιλία. Σύμφωνα με όσα είπε στην δημόσια τηλεόραση ο προπονητής, ο οποίος δεν θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της γαλανόλευκης αγαπημένης, ενημερώθηκε από την ΕΠΟ ότι είχαν ήδη κλειστεί τα εισιτήρια και έπρεπε να φύγει νωρίτερα.
Συγγενείς των ποδοσφαιριστών και φίλαθλοι, που κρατούσαν γαλανόλευκες σημαίες, υποδέχθηκαν τους παίκτες με συνθήματα, ένα εκ των οποίων ήταν το «Φάνης Γκέκας ο ε ο ε», προς στήριξη του ποδοσφαιριστή που έχασε το πέναλτι στον κρίσιμο αγώνα. Πολλοί έπευσαν να ευχαριστήσουν τους διεθνείς για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισαν, βάζοντας την Ελλάδα για πρώτη φορά στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου, ενώ κάποιος είπε στον Σαμαρά να αναλάβει αρχηγός της ομάδας!

Περισσότερο από όλους άκουσε το όνομά του ο Γιώργος Καραγκούνης, που φόρεσε για τελευταία φορά το εθνόσημο. «Ευχαριστούμε τον κόσμο. Δυστυχώς θέλαμε να κάνουμε και κάτι παραπάνω αλλά για λίγο δεν μπορέσαμε. Είμαστε περήφανοι και ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθειά μας», ανέφερε.
«Ήταν ένα ωραίο ταξίδι που τελείωσε, ευχαριστούμε όλους τους Ελληνες που στάθηκαν στο πλευρό μας», δήλωσε ο Παναγιώτης Κονέ, ενώ ο Γιώργος Σαμαράς τόνισε «φτάσαμε μέχρι τους “16”, θέλαμε να δώσουμε χαρά».
Στέφανος Καπίνο ευχήθηκε να ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες στιγμές: «ελπίζουμε κι εμείς, η νέα γενιά, να δώσουμε χαρά στον κόσμο, όπως έκαναν αυτά τα παιδιά», είπε ο ποδοσφαιριστής, την ώρα που ο Γιάννης Φετφατζίδης αναφέρθηκε στην αγάπη του κόσμου, λέγοντας «δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη υποδοχή. Ευχαριστούμε πολύ. Το αξίζαμε αυτό».
«Eυχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήρθε σήμερα. Ο καθένας στη θέση μου θα ένιωθε ευλογημένος», ήταν τα πρώτα λόγια του Ανδρέα Σάμαρη, «ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες που είναι εδώ», είπε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ενώ, φανερά συγκινημένος, ο Φάνης Γκέκας είπε «θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την συμπαράσταση! Για μένα είναι ένα πολύ σημαντικό και τους ευχαριστώ πάρα πολύ».