Latest News

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Πεταμένα λεφτά για το τραμ στον Πειραιά


Μαθαίνουμε πως δόθηκε το πράσινο φως για την χορήγηση του ποσού των 34 εκατομμυρίων ευρώ  από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης για για την ολοκλήρωση του έργου της επέκτασης του τραμ...
στον Πειραιά.



Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής, πρόκειται για την επέκταση του δικτύου από το Νέο Φάληρο προς τον Πειραιά συνολικής διαδρομής 5,35 χλμ με 13 στάσεις, ενώ μετά την ολοκλήρωση του έργου θα δημιουργηθούν 169 μόνιμες θέσεις εργασίας.
Η υλοποίηση του έργου άρχισε τον Ιανουάριο του 2013 και θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2015. Σχολιάζοντας την απόφαση, ο αρμόδιος για την περιφερειακή πολιτική επίτροπος Γιοχάνες Χαν δήλωσε ότι το έργο αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα για το πως οι πόροι των περιφερειακών ταμείων, μπορούν να βοηθήσουν την Ελλάδα να επιστρέψει στο δρόμο της ανάκαμψης και της ανάπτυξης.

Τώρα είναι να απορεί κανείς πως η επέκταση του Τραμ στον Πειραιά θα συμβάλει στην ανάπτυξη της πόλης καθώς η ολοκλήρωση του έργου θα χωρίσει στα δύο το κέντρο και θα εξυπηρετεί απλά διαδρομές που θα καλύπτονται από το ΜΕΤΡΟ.

@ Μιλάμε για πεταμένα λεφτά με την επέκταση του τραμ στον Πειραιά...