Latest News

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Γιατί δεν σφύριξαν τα πλοία στο λιμάνι και δεν χτύπησαν οι καμπάνες των ναών στον Πειραιά...

Τελικά φαίνεται πως κάτι αρχίζει ν' αλλάζει κάτω στον Πειραιά με την εκλογή του Γιάννη Μώραλη. Έγινε σύσκεψη για την...
"Ευρωπαϊκή Ημέρα Ναυτιλίας 2015" κι όμως δεν χτύπησαν οι καμπάνες των ιερών ναών, αλλά ούτε σφύριξαν τα πλοία στο λιμάνι!

Χθες, σχετικά αθόρυβα, θα λέγαμε, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης είχε σύσκεψη με τον Πρόεδρο του Ο.Λ.Π., Γιώργο Ανωμερίτη.

Πλαισιωμένος από ομάδα εργασίας του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» συζήτησε το θέμα της διοργάνωσης της Ευρωπαϊκής Ημέρας Ναυτιλίας 2015, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο στον Πειραιά. 
Όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες για τον σχεδιασμό των κοινών δράσεων μεταξύ Δήμου Πειραιά και Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς. Μάλιστα, οι δύο πλευρές όρισαν την επόμενη συνάντηση εργασίας για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Ναυτιλίας 2015 στα τέλη Ιουλίου! 
Αντίθετα, η προηγούμενη σύσκεψη έγινε πανηγυρικά και δεν πέρασε απαρατηρήτη. Ήταν στις 14 Οκτωβρίου 2013, όταν είχε πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο Πειραιά ευρεία σύσκεψη με θέμα τη διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Ημέρας Ναυτιλίας 2015. Τότε, κατά σύμπτωση, χτυπούσαν οι καμπάνες των ιερών ναών και σφύριζαν τα πλοία στο λιμάνι του Πειραιά(ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ)

Φαίνεται, λοιπόν, πως κάτι αρχίσει ν' αλλάζει στον Πειραιά, αλλά παραμένει ίδιο μόνο το 
@:Άντε τώρα να δούμε πότε θα βρουν χρόνο για ν' ασχοληθούν με τα μεγάλα υπαρκτά προβλήματα της πόλης...