Latest News

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Το σέξι "ατύχημα" τραγουδίστριας στη συναυλία - Στη σκηνή άνοιξε η ρόμπα της και φάνηκαν όλα... (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αποκαλυπτήρια» για την Λάουρα Παουζίνι όταν άνοιξε η ρόμπα της ενώ τραγουδούσεΤο γύρο του διαδικτύου κάνει το "ατύχημα" της Λάουρα Παουζίνι. 
«Όσοι το είδαν, το είδαν. Άλλωστε έχω το ίδιο με όλες τις υπόλοιπες», απάντησε με χιούμορ η Ιταλίδα τραγουδίστρια και αποθεώθηκε από το κοινό της... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Η συναυλία στο Περού έφτανε στο τέλος της, με την Ιταλίδα τραγουδίστρια, Λάουρα Παουζίνι, να αποθεώνεται από τους χιλιάδες θαυμαστές της. Μετά το τελευταίο τραγούδι αποχώρησε από τη σκηνή και ως είθισται το κοινό περίμενε το περιβόητο encore για να απολαύσει για λίγα ακόμα λεπτά τη σταρ της ποπ μουσικής.
 Πράγματι, η Παουζίνι επανεμφανίστηκε στη σκηνή εν μέσω χειροκροτημάτων. Αφού είχε αλλάξει τα ρούχα της και φορούσε τη ρόμπα της ώστε να είναι πιο χαλαρή στο τελευταίο κομμάτι, άρχισε να τραγουδάει το «Jamàs Abandonè», όταν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα εξέπληξε όσους βρίσκονταν κάτω από τη σκηνή… 
 Η μεταξωτή μαύρη ρόμπα, η οποία έφερε την υπογραφή του οίκου Armani, άνοιξε και αποκάλυψε την ευαίσθητη περιοχή της τραγουδίστριας! 
 Η ίδια δεν αντιλήφθηκε ότι το ύφασμα είχε γλιστρήσει πάνω στο σώμα της, μέχρι που κάποιος από το κοινό ή κάποιος συνεργάτης της την ενημέρωσε. Επομένως, με βιαστικές κινήσεις προσπάθησε να «σώσει» την κατάσταση, όμως, και πάλι η ρόμπα άνοιξε με αποτέλεσμα να αποκαλύψει και πάλι την περιοχή, αν και δεν είναι σαφές αν φορούσε εσώρουχο στο χρώμα του δέρματος. Χωρίς να χάσει το χιούμορ της και χαμογελώντας είπε στους θαυμαστές της: «Όσοι το είδαν, το είδαν. Άλλωστε έχω το ίδιο με όλες τις υπόλοιπες. Καληνύχτα σε όλους», οι οποίοι την αποθέωσαν και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.