Latest News

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

"Ναυμαχία" Μαρινάκη και Μελισσανίδη στον Πειραιά: Αυτό είναι το νέο μήνυμα Κουρτάκη σε Καλεντερίδη (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Με ένα νέο επεισόδιο συνεχίστηκε η "ναυμαχία" μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Δημήτρη Μελισσανίδη στο λιμάνι...

του Πειραιά.

Αυτή τη φορά, ήταν ένα νέο σημείωμα του μιντιάρχη Γιάννη Κουρτάκη, "αδελφικός" φίλος του Βαγγέλη Μαρινάκη, προς τον Σάββα Καλεντερίδη, με αποδέκτη τον επιχειρηματία και μέτοχο του ΟΠΑΠ Δημήτρη Μελισσανίδη.
Με κείμενό του στα Παραπολιτικά στη στήλη "Πολιτικός Καφές", ο Κουρτάκης απευθύνεται πρώην πράκτορα (γνωστό από την υπόθεση Οτσαλάν) και νυν υπάλληλο του Μελισσανίδη. Ο εκδότης των Παραπολιτικών αναφέρεται σε προβοκάτσιες και διάφορα «πονηρά μηνυματάκια» που στέλνει ο Καλεντερίδης «είτε μέσω του άκρως γραφικού και ανυπόληπτου ιστολογίου του είτε μέσω των φυλλάδων και των sites που θαυμάζει και στα οποία ενίοτε αρθρογραφεί» - (ο πρώην πράκτορας αρθρογραφεί τακτικά στη «Δημοκρατία» του Γιάννη Φιλιππάκη).
Ο Γ. Κουρτάκης στέλνει με τη σειρά του το δικό του μήνυμα σε Μελισσανίδη - Καλεντερίδη αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«ΕΔΩ κύριε Καλεντερίδη ούτε "σκοτώνουμε δημοσιογράφους" ούτε "περνάμε πριονοκορδέλα" ..
όσους μας ενοχλούν. Κυρίως όμως δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα ΛΑΘΡΑΙΑ, αρκεί να παίρνουμε το μεροκάματό μας. Κάνουμε κανονική δουλειά, που δεν έχει σχέση με βαλιτσάκια, ηχογραφήσεις και παρακρατικούς μηχανισμούς. Η εποχή της κουκούλας ευτυχώς ανηκεί στο παρελθόν. Πείτε ευθέως ό,τι έχετε να πείτε. Τότε θα έχουμε να πούμε πολλά και με ΕΣΑΣ κα με το αφεντικό σας. Πάντως καλό θα ήταν να ενημερώσετε τον μικρομέτοχο του ΟΠΑΠ ότι: ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ, ΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ».

@ Φαίνεται η "ναυμαχία" ανάμεσα σε Μαρινάκη και Μελισσανίδη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στο λιμάνι του Πειραιά...