Latest News

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Γιάννης Μώραλης: Περισσότερο πράσινο στις γειτονιές του Πειραιά


Τη  δημιουργία νέων χώρων πρασίνου,και εκτεταμένων αναπλάσεων σε όλες τις γειτονιές του Πειραιά, υπόσχεται μεταξύ άλλων, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Γιάννη Μώραλη, με αφορμή την...

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.
Στη δήλωση του o Γιάννης Μώραλης σημειώνει τα εξής:


"Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος έρχεται να μας υπενθυμίσει την σπουδαιότητα της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος το οποίο διαρκώς υποβαθμίζεται. Υποχρέωση όλων μας είναι η δημιουργία των προϋποθέσεων εκείνων, που θα προστατεύσουν τον φυσικό πλούτο της περιοχής μας και θα εξασφαλίσουν ένα υγιές περιβάλλον για εμάς και τα παιδιά μας.
Στις άμεσες προτεραιότητές μας για την επόμενη πενταετία στον Δήμο Πειραιά είναι η  δημιουργία νέων χώρων πρασίνου, εκτεταμένων αναπλάσεων σε όλες τις γειτονιές, αλλά και σε μέτρα και δράσεις για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στον Πειραιά η οποία επιβαρύνεται από τη λειτουργία του λιμανιού, το κυκλοφοριακό και την παλαιότητα των κτιρίων.
Ο δρόμος για την ανάπτυξη περνάει μέσα από την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, με εναρμονισμένες δράσεις που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των Πειραιωτών"

@ Είναι αυτονόητο ότι όταν λέει για νέους χώρους πρασίνου αναφέρεται σε φυτά και όχι σε οπαδούς. Το διευκρινίζουμε γιατί μας διαβάζουν και βάζελοι...