Latest News

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Ποιο είναι το τέταρτο πρόσωπο του ερωτικού τριγώνου της Νέας Μάκρης


Πρώην σύζυγος της αδερφής της Φαίης: «Φουσκωτός και μάλλον επικίνδυνος ο Στεφανάκης»​Εκτός από την 23χρονη Φαίη Μπλάχα, την 32χρονη αδερφή της Μαριαλένα και τον Βαγγέλη Στεφανάκη οι οποίοι εμπλέκονταν στο ερωτικό τρίγωνο της Νέας Μάκρης, φαίνεται πως...
στην υπόθεση ενεργό ρόλο έχει και ο πρώην σύζυγος της Μαριαλένας, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είναι δίπλα της στη δικαστική αίθουσα και τη στηρίζει.
Μετά την δολοφονία της 23χρονης Φαίης τον Απρίλιο του 2013, από τον κατηγορούμενο Βαγγέλη Στεφανάκη, ο πρώην σύζυγος της αδερφής της, είχε κληθεί να δώσει μια προανακριτική κατάθεση όπου ανέφερε τα εξής για τον «αντίζηλό» του, Στεφανάκη:
«Τον είχα δει 2-3 φορές να περιμένει τη Φαίη. Μου έδωσε κακή εντύπωση. Είναι εμφανές ότι κάνει χρήση αναβολικών. Είναι φουσκωτός, οδηγεί επικίνδυνα μηχανή μεγάλου κυβισμού χωρίς κράνος, τρέχει υπερβολικά κάνοντας επίδειξη και φιγούρες στη γειτονιά, και δίνει την εντύπωση του μάγκα», περιγράφει ο Π.Σ, λιμενικός στο επάγγελμα.
Για το βράδυ της δολοφονίας της Φαίης, ο Π.Σ αναφέρει:
«Απ΄ ότι μου είπε η σύζυγός μου, ο Βαγγέλης Στεφανάκης χτύπησε άσχημα την αδερφή της και το περιστατικό έγινε έξω από το σπίτι της παθούσης. Όταν συνέβη, ήμουν στην υπηρεσία μου στη Ραφήνα».
Και προσθέτει πως «απ΄ότι μου είπε η σύζυγός μου, είπε ψέματα στην αστυνομία γιατί φοβόταν τον Στεφανάκη. Ο Στεφανάκης της έλεγε ότι αν το μαρτυρήσει, θα κάνει κακό στην ίδια, στην αδερφή της, και την οικογένεια της εν γένει».
Όσο για το ροζ DVD με το οποίο η Μαριαλένα Μπλάχα υποστήριζε πως την εκβίαζε ο κατηγορούμενος; Ο πρώην σύζυγος αναφέρει πως:
«Η Μαριαλένα μου αποκάλυψε ότι μια φορά είχε κάνει έρωτα σε ξενοδοχείο με τον Στεφανάκη, και αυτός της είπε ότι είχε βιντεοσκοπήσει τη συνεύρεση, και αν αποκάλυπτε στην αστυνομία ότι αυτός χτύπησε την αδερφή της, θα το δημοσίευε στο ίντερνετ και θα το έστελνε σε όλα τα μέλη της οικογένειάς της, σε μένα, και στην οικογένειά μου».
Πάντως, η σχέση του ζευγαριού δείχνει… «ιδιαίτερη», μιας και ο πρώην σύζυγος της 33χρονης Μαριαλένας,αν και οι δυο τους είναι σε διάσταση, αποτελεί το στήριγμά της.
Με εκείνον έρχεται το πρωί στο δικαστήριο, σε εκείνον βρίσκει παρηγοριά στα διαλείμματα, και επίσης τη φιλοξενεί στο σπίτι του στα Σπάτα, θεωρώντας άδικη την εμπλοκή της στην υπόθεση.