Latest News

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Ποιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής αποπειράθηκε ν' αυτοκτονήσει δύο φορές στο κελί του (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Με τρεμάμενη φωνή είπε στις ανακρίτριες πως επιχείρησε να κρεμαστεί δυο φορές στη φυλακή, αλλα στη συνέχεια έπεσε λιπόθυμος μέσα στο..
κελί του.
 Ο λόγος για τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Στάθη Μπούκουρα, ο οποίος στην απολογία του υποστήριξε: 
«Δεν είμαι ούτε φασίστας ούτε ναζιστής. Είμαι νεκρός άνθρωπος χωρίς τα παιδιά μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί είμαι στη φυλακή, έχω χάσει 16 κιλά, επιχείρησα να κρεμαστώ δυο φορές μέσα στο κελί. Αρνούμαι να απαντήσω σε ερωτήσεις, διατηρώ δικαίωμα στη σιωπή».
Αμέσως μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε ο πρώην Χρυσαυγίτης, ο συνήγορος υπεράσπισης του Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο για μεθόδους Ιεράς Εξέτασης από τις ανακρίτριες, ενώ υπονόησε πως στόχος ήταν να υπάρξει κάποιου είδους συνεργασία. Ο συνήγορος του ισχυρίστηκε πως οι ανακρίτριες άσκησαν μεγάλη πίεση προκειμένου να μιλήσει για την εγκληματική οργάνωση, την ώρα που ο Στάθης Μπούκουρας τους έλεγε «δεν γνωρίζω, δεν γνωρίζω».
Ο Αλ.Κούγιας πρόσθεσε πως ο πελάτης του είναι αθώος και τόνισε ότι σίγουρα έχουν τελέσθεί εγκληματικές πράξεις από κάποιους, αλλά όχι από τον εντολέα του.
Σημειώνεται ότι ο κ. Μπούκουρας κλήθηκε σήμερα να απολογηθεί για το αδίκημα της παράνομης οπλοφορίας (κατέθεσε και απολογητικό υπόμνημα 40 σελίδων), ανοίγοντας έτσι το νέο κύκλο απολογιών των χρυσαυγιτών βουλευτών.