Latest News

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

«Ψάχνεται» -λέει- να βολευτεί πάλι ο Μιχαλολιάκος...

Δεν πρόλαβε καλά καλά ν' αποχωρήσει από το δημαρχείο της Κοραή ο απερχόμενος δημάρχος της πόλης Βασίλης Μιχαλολιάκος και φαίνεται πως κάποιοι βιάζονται να του βρουν νέα ...

πολιτική καρέκλα!

Αν και δύσκολα μπορεί να καταλάβει κανείς για ποιο λόγο ένας πολιτικός που απέτυχε να επανεκλεγεί δήμαρχος στις εκλογές, θα πρέπει σε χρόνο ρεκόρ ν' αποκατασταθεί κομματικά, παρά την αποδοκιμασία των δημοτών που τον έστειλαν με τη ψήφο τους να ξεκουραστεί στο σπίτι του.

Ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει ορισμένους να έχουν αρχίσει να λένε πως φουντώνουν τα σενάρια και οι φήμες ότι ο απερχόμενος δήμαρχος ετοιμάζεται να καθίσει στη θέση του Γιώργου Ανωμερίτη στον ΟΛΠ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει φουντώσει κανένα σενάριο και καμία φήμη. Ουδείς ενδιαφέρεται για το τι θα κάνει ή όχι ο απερχόμενος δήμαρχος όταν αποχωρήσει από το Δήμο. Αυτό μπορεί ν' απασχολεί τον ίδιο και την οικογένειά του, άντε και μια χούφτα παρατρεχάμενους.

Όσον αφορά για τον ΟΛΠ μπορεί η παρατεταμένη παρουσία του Γ. Ανωμερίτη να είναι ανεξήγητη. (Από το 2009 έχουν αλλάξει τόσες κυβερνήσεις και άλλοι τόσοι και βάλε υπουργοί Ναυτιλίας, αλλά αυτός παραμενει περιέργως αμετακίνητος στη θέση του!) 

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο καταλληλότερος αντικαταστάτης του δεν μπορεί να είναι ένας παλαιοκομματικός δήμαρχος που δεν έχει ξεκαθαρίσει καλά καλά ποια θέση έχει για τον ΟΛΠ. (Κατά τη διάρκεια της θητείας του άλλαζε απόψεις ανάλογα με το πολιτικό κόστος που νόμιζε πως μπορεί να έχουν οι εξελίξεις στο μεγάλο λιμάνι...)

Μην ξεχνάνε όσοι βιάζονται να βολέψουν τον απερχόμενο δήμαρχο ότι η θητεία του λήγει στις 31 Αυγούστου. Δηλαδή, σε τρεις ολόκληρους μήνες.
Έως τότε ας φροντίσει να παραδώσει την πόλη σε καλύτερη κατάσταση από εκείνη που την παρέλαβε για την όποια υστεροφημία του, γιατί εδώ και μήνες ο Πειραιάς έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του. 
Μετά έχει όλο το χρόνο να δει τι θα κάνει ή τι δεν θα κάνει, γιατί αν φύγει πριν τη λήξη της θητείας του δεν θα μπορεί ύστερα να κυκλοφορήσει στην πόλη...

@ Μα που να πάει να βολευτεί, μήπως του κάνετε πλάκα, ωρέ παλικάρια;