Latest News

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Νέο απίστευτο παραλήρημα Τάκη Μπαλτάκου

Μπαλτάκος: Η Αριστερά θα παραδοθεί πάλι όπως το 1945
Σε απίστευτο εμφυλιακό παραλήρημα προχώρησε ο Τάκης Μπλατάκος. Ο πρώην εκ δεξιών του κ. Σαμαρά. σχολίασε τα αποτελέσματα των  Ευρωεκλογών, κάνοντας λόγο για...


 «ιστορική στιγμή». 

Όπως υποστηρίζει σε συνέντευξη του στο Βήμα,  «Πρώτη φορά η Κεντροαριστερά και η Αριστερά μπορούν να σχηματίζουν μια παντοδύναμη κυβέρνηση με 174 έδρες στη Βουλή, αν βέβαια διατηρήσουν στις εθνικές εκλογές τα ποσοστά των ευρωεκλογών».  
Στη συνέχεια ο ίδιος προχωρα εμφυλιακό παραλήρημα λέγοντας :«Δεν θα τα καταφέρουν όμως. Όπως δεν τα κατάφερε το ΕΑΜ το 1945…πάλι θα ‘παραδώσουν τα όπλα’, τηρουμένων βέβαια των αναλογιών ανάμεσα στο 1945 και... στο σήμερα».  
  Αν παρόλα αυτά τα καταφέρουν, τότε σύμφωνα με τον κ. Μπαλτάκο «θα πρόκειται για μια θλιβερή εξέλιξη. Η χώρα θα ‘παγκοσμιοποιηθεί’ σε βαθμό αφελληνισμού και οι αστικές αξίες και οι μύθοι με τους οποίους θεμελιώθηκε το οικοδόμημα του Νέου Ελληνισμού θα υποστούν οριστική ταπείνωση. Οι παραγωγικές επενδύσεις θα απομειωθούν, με αποτέλεσμα την περαιτέρω οικονομική δυσπραγία των λαϊκών στρωμάτων, αφού κάθε ρεφορμιστική απόπειρα βίαιης νόθευσης του καπιταλισμού καταλήγει πάντα σε τραγωδία».     
Ως απάντηση σε μια τέτοια περίπτωση ο κ. Μπαλτάκος προτείνει πορεία ακόμη πιο δεξιά: «Ο στόχος είναι ένας και οι δρόμοι πολλοί. Έχουμε ήδη στα δεξιά μας ένα 16,5% του εκλογικού σώματος να μας περιμένει. Ως που θα φτάσει αυτό το ποσοστό; Είναι κατακερματισμένο και πολιτικά ανεκμετάλλευτο. Θα αφήσουμε αυτά τα κομμάτια διάσπαρτα;».   
Σημειώνει ότι η επιχείρηση δαιμονοποίησης της Χ.Α. της έδωσε υψηλά ποσοστά ενώ για το αν πρέπει η Ν.Δ. να πάει σε εκλογές απαντά: «Γιατί; Για να τις χάσει; Για να φέρει την Αριστερά στην εξουσία;».   Στο ερώτημα για το αν μπορούν να ενωθούν ΝΔ, ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή, απαντά πως «οι ηγεσίες αυτών των κομμάτων δεν μπορούν να ενωθούν. Είναι προφανές. Οι ψηφοφόροι μπορούν. Είναι εμφανές. Εκεί κατέτειναν οι προσπάθειές μου».   Θα μεταλλαχθεί το έθνος αν βγει η Αριστερά…   Δεν σταματά όμως εκεί ο κ. Μπαλτάκος που αναφέρεται σε ιλιγγιώδη προσπάθεια να μεταλλαχθεί η Ελλάδα, πάντα «με τη σύμπραξη της Αριστεράς». «Αντί η Ελλάδα να είναι τελευταία στην προτεσταντική Δύση, θα έπρεπε να είναι πρώτη στην ορθόδοξη Ανατολή. (…) Η Ορθοδοξία είναι η ψυχή μας και το Άγιον Όρος η ψυχή της ψυχής μας».   «Η Ελλάδα είναι Βυζάντιο και βυζαντινό μουσικό μέλος», λέει απαντώντας στο αν η Ελλάδα ανήκει στη Δύση. «Γίνεται ιλιγγιώδης προσπάθεια για να μεταλλαχθούμε, με τη σύμπραξη πάντα της Αριστεράς, αλλά ως τώρα αυτό δεν έχει επιτευχθεί. Το 65% του ελληνικού λαού ακούει μόνο ελληνική μουσική, ενώ στη Δανία ή στην Ολλανδία το αντίστοιχο ποσοστό είναι 5%. Η Εκκλησία είναι ο ακοίμητος θεματοφύλακας αυτής της παράδοσης. Από φυλακής πρωίας μέχρι νυκτός».   Όταν δε ερωτάται αν έχει ακόμη επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό της χώρας λέει: «Δεν απαντώ σε αυτή την ερώτηση. Προσωπικά δεδομένα». 
@ Καλά πως αυτός ο τύπος κυβερνούσε αντί του Σαμαρά;