Latest News

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Αυτοί είναι οι 15 πιο σέξι του Μουντιάλ 2014 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η λίστα με τους 15 πιο σέξι άντρες του Μουντιάλ δεν περιλαμβάνει κανέναν ποδοσφαιριστή από την Ελλάδα! Δείτε τους 15 πιο σέξι ποδοσφαιριστές του Μουντιάλ...

 σύμφωνα με τη «Daily News»:

Cristianο Ronaldo, Πορτογαλία: Η Ρωσίδα καλλονή Irina Shayk δεν μπορεί να πάρει τα μάτια της από πάνω της. Αυτό τα λέει όλα... Ο 29χρονος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στην ιστορία. 



Gerard Piqué, Ισπανία: Κάθε φορά που ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα βγάζει την μπλούζα του στο γήπεδο τα γυναικεία μάτια κολλάνε στους κοιλιακούς του. Το γλυκό του χαμόγελο έρχεται να συμπληρώσει τη σέξι του εικόνα. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής είναι παντρεμένος με τη Shakira και οι δυο τους έχουν έναν μικρό γιο. 



Glen Johnson, Αγγλία: Εκτός από τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, ο αμυντικός της Λίβερπουλ δε χάνει την ευκαιρία να κάνει και ένα τύπου... στριπτίζ στο γήπεδο αποκαλύπτοντας το θεϊκό του κορμί. 



Αlexis Sanchez, Χιλή: Ένα ακόμη σέξι αγόρι των γηπέδων. Ο 25χρονος είναι ο διασημότερος Χιλιανός ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή.



Οlivier Giroud, Γαλλία: Oh la, la, la... Ένας καλός λόγος για να δει μια γυναίκα το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Τα γαλάζια μάτια του Olivier και τα tattoo του απλά σε μαγνητίζουν! 



Radamel Falcao, Κολομβία: Ο Κολομβιανός παίκτης ανακηρύχθηκε από το περιοδικό «Glamour» ως ο πιο «σέξι ποδοσφαιριστής του κόσμου».  Καμία αμφιβολία επί τούτου! 



Tim Cahill, Αυστραλία: Είναι έτοιμος να μας δείξει και αυτός τα κρυμμένα του ταλέντα -το απίστευτο κορμί του δηλαδή- στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έτοιμο και το γυναικείο φύλο να τον απολαύσει να παίζει... μπάλα!



Neymar, Bραζιλία: Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα θα ανεβάσει το θερμόμετρο στο Μουντιάλ...



Iker Casillas, Ισπανία: Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Ρεάλ έχει χαρίσει την καρδιά του στην αθλητικογράφο Sara Carbonero και οι δυο τους έχουν κάνει ένα παιδί. Ένας σέξι μπαμπάς, λοιπόν, ο Iker.



Diego Lugano, Ουρουγουάη: Άλλος ένας «καυτός» μπαμπάς των γηπέδων. Ο αρχηγός της Ουρουγουάης έχει τρία παιδιά, αυτό όμως δεν αποτελεί εμπόδιο στο να αρέσει στον γυναικείο πληθυσμό και μάλιστα πολύ! 



Cesc Fabregas, Ισπανία: Ο μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα έχει μία κόρη, αλλά προκαλεί καρδιοχτύπια κάθε φορά που αποκαλύπτει το γυμνασμένο του κορμί. 



Sergio Ramos, Ισπανία: Ο αμυντικός της Ρεάλ κατέχει επάξια μια θέση στη λίστα των πιο σέξι ποδοσφαιριστών. 



Graham Zusi, Αμερική: Έχει καταφέρει να «κλέψει» πολλές γυναικείες καρδιές κατά τη διάρκεια της καριέρας του. 



Fabian Johnson, Αμερική: Ξέρει πώς να κερδίζει τις γυναίκες ο νεαρός ποδοσφαιριστής. 



Park Chu Young, Nότιος Κορέα: Ένα ακόμη σέξι αγόρι των γηπέδων μας έρχεται από τη Νότιο Κορέα.