Latest News

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Τα μηνύματα μίσους στο Twitter και στο Facebook οδήγησαν τη 19χρονη πορνοστάρ στην αυτοκτονία (ΕΙΚΟΝΕΣ)

«Ο πατέρας σου ξέρει τι κάνεις;», «Ουάου, είσαι πραγματικά μία πόρνη», «Τίποτα δεν ενώνει ένα σχολείο όπως μία πορνοστάρ που αποφοίτησε πέρυσι», «Χαχα, τα νέα εξαπλώνονται πολύ γρήγορα σε...
αυτή την πόλη».

Αυτά είναι μερικά από τα μηνύματα μίσους που, σύμφωνα με τους γονείς της κοπέλας, οδήγησαν τη 19χρονη Alyssa Funke στην αυτοκτονία.
Ήταν πρωτοετής φοιτήτρια βιολογίας στο πανεπιστήμιο «River Falls» στο Γουισκόνσιν των ΗΠΑ, ζούσε το τελευταίο διάστημα έναν «εφιάλτη», έπειτα από την απόφασή της να πρωταγωνιστήσει σε μία «ροζ» ταινία, την οποία έτυχε να δουν πρώην συμμαθητές της.



Συγκεκριμένα, η 19χρονη, η οποία ήθελε να γίνει αναισθησιολόγος, αποφάσισε να πάρει μέρος σε ένα βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου με έναν άγνωστο άντρα στο Λας Βέγκας για την ιστοσελίδα CastingCouch-X και χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο, «Stella Ann».



Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, η Alyssa ήταν το βασικό θέμα συζήτησης στο σχολείο από το οποίο αποφοίτησε με τους μαθητές να περνούν ατελείωτες ώρες με τα κινητά τους τηλέφωνα, βλέποντας στην καφετέρεια το βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε η 19χρονη ξανά και ξανά και γράφοντας επικριτικά σχόλια στις σελίδες της στο Twitter και στο Facebook.

«Διάσημη για μέρες», «Το status της πορνοστάρ, okay», ήταν δύο από τα τελευταία «τιτιβίσματα» που έκανε η νεαρή, αφού οι επιθέσεις που δεχόταν ήταν καθημερινές και εκείνη, μην αντέχοντας άλλο την πίεση, αγόρασε ένα όπλο και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της. 

Πάντως, όπως έγινε γνωστό, το τελευταίο διάστημα η νεαρή έπασχε από κατάθλιψη, ενώ δεν είχε και την πιο εύκολη παιδική ηλικία.

Το 2001 ο βιολογικός τη πατέρας είχε φυλακιστεί για απάτη, ενώ η μητέρα της είχε καταδικαστεί για εμπόριο ναρκωτικών. Μάλιστα, άτομα από το φιλικό περιβάλλον της κοπέλας ανέφεραν ότι το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε και σοβαρά, οικονομικά προβλήματα.