του ΤΑΙΠΕΔ.
Ταυτόχρονα ο Β. Μαρινάκης κατηγόρησε τον απερχόμενο δήμαρχο ότι δεν έχει κάνει καμία κίνηση για να σταματήσει την πώληση του λιμανιού σε έναν ιδιώτη.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm, ο Β. Μαρινάκης εξήγησε ότι δεν θα διαφωνούσε αν η αξιοποίηση του λιμανιού γινόταν με συμβάσεις παραχώρησης σε πολλούς ιδιώτες, τονίζοντας ότι με σωστό σχέδιο, ο Πειραιάς μπορεί να γίνει το ναυτιλιακό κέντρο ολόκληρης της Μεσογείου.
«Με τον Μώραλη δήμαρχο το Λιμάνι δεν θα πουληθεί», υπογράμμισε, ενώ επανέλαβε τις εξαγγελίες του υποψήφιου δημάρχου για 35.000 νέες θέσεις εργασίας και την ανάδειξη της πόλης σε ναυτιλιακό κέντρο της Μεσογείου.
«Με σωστό σχέδιο ο Πειραιάς γίνεται το ναυτιλιακό κέντρο ολόκληρης της Μεσογείου» υποστήριξε, σημειώνοντας ότι εκτός από ναυτιλιακό κέντρο η πόλη πρέπει να γίνει αυτόνομος τουριστικός προορισμός.
@ Με λίγα λόγια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης λέει ξεκάθαρα πως «δεν γίνεται να πουληθεί το λιμάνι. Τελεία».
Και παύλα!