Latest News

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Τι δήμαρχος θέλει να είναι ο Γιάννης Μώραλης

«Δεν θα είμαι ένας προσωποκεντρικός Δήμαρχος». Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης με τον συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ», μιλώντας σε...


τηλεοπτικό σταθμό. 
«Λένε ότι είμαι ένας υπάλληλος ο οποίος πήρε εντολή να βάλει για Δήμαρχος. Πρώτον να πω ότι το “υπάλληλος” δεν είναι ένας όρος που πρέπει να θεωρείται υποτιμητικός. 
Η πλειονότητα των εργαζομένων στη χώρα είναι υπάλληλοι, μισθωτοί, κανείς δεν γεννιέται εφοπλιστής. Επαναλαμβάνω ότι είναι χαρά μου που έχουν στρατευθεί μαζί μου ως δημοτικοί σύμβουλοι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Πέτρος Κόκκαλης με τους οποίους έχω πολυετή συνεργασία, γνωρίζουν τις δυνατότητές μου και γνωρίζω πως μπορούν να προσφέρουν. 
Εγώ θα είμαι ο Δήμαρχος Πειραιά, αλλά δεν θα είμαι ένας προσωποκεντρικός Δήμαρχος, όπως έχουμε συνηθίσει ως τώρα. Θα συντονίζω τους ανθρώπους, θα είμαι ίσος μεταξύ ίσων. 
Αυτή τη στιγμή οι πολίτες είναι απογοητευμένοι, όπως όλοι οι Έλληνες και δεν έχουν μια δυναμική ηγετική ομάδα στο Δήμο που να μπορεί να προχωρήσει σε ευρείες συναινέσεις. Μια παλαιοκομματική αντίληψη δεν επιτρέπει συναινέσεις, είναι υπέρ της διαίρεσης, υπέρ ενός κομματικού μηχανισμού ο οποίος δεν ευνοεί τον Δήμο. 
Εμείς θέλουμε να υπάρχει άλλο μοντέλο διοίκησης στο Δήμο. Να υπάρχει σύγχρονο μάνατζμεντ, να υπάρχουν ρόλοι», ανέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά.