Latest News

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Νέα επίθεση Μώραλη σε Μιχαλολιάκο


Μια ακόμη επίθεση στον απερχόμενο δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο εξαπέλυσε ο επικεφαλής του «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» Γιάννης Μώραλης. Μιλώντας...
σε τηλεοπτικό σταθμό ανέφερε μεταξύ άλλων, πως "η κρίση βρήκε τον Πειραιά ανοχύρωτο και με ένα αποκλεισμένο λιμάνι».


«Ο κ. Μιχαλολιάκος παρουσιάζει ως επιτυχία τα αυτονόητα...» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μώραλης. Κι εξήγησε : 
«Τι ισχύει στον Πειραιά σήμερα; Ο Πειραιάς έχει τη μεγαλύτερη ανεργία από οποιαδήποτε άλλη μεγάλη πόλη στη χώρα, μεγαλύτερη του μ.ο. της Ελλάδας. Είναι πέρασμα για τους τουρίστες και όχι προορισμός. Έχουμε γειτονιές οι οποίες είναι εγκαταλελειμμένες. 
Έχουμε γειτονιές οι οποίες είναι ακόμα βρώμικες, δεν έχουν καθαρίσει. Δεν έχουμε χώρους άθλησης, το εμπόριο καταρρέει, δεν στηρίζουμε νέες επιχειρήσεις. Έχουμε 4 κτίρια φαντάσματα στον Πειραιά για τα οποία δεν έχει γίνει τίποτα". 
Σύμφωνα με το Γιάννη Μώραλη, αυτό που έχει γίνει- για να μην απαξιώσουμε και τα πάντα είναι ότι στο κομμάτι της καθαριότητας η προηγούμενη από τον κ. Μιχαλολιάκο δημοτική αρχή είχε αποτύχει πλήρως. Άρα παρέλαβε μια πόλη βρώμικη και κατάφερε να καθαρίσει ένα κομμάτι του κέντρου της πόλης. 
Επίσης, συμπλήρωσε,  μπορεί να έγιναν κάποιοι παιδότοποι και παιδικές χαρές. Αυτά για εμάς είναι αυτονόητα και δεν μπορεί ο Δήμαρχος Πειραιά να τα θεωρεί επιτυχημένο έργο τριάμισι ετών. Πράγματι ο κ. Μιχαλολιάκος ήταν δήμαρχος της πιο δύσκολη περίοδο για τη χώρα. Όμως στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του είχε τη δυνατότητα να φρενάρει ορισμένους τομείς. 
Θα μπορούσε μέσα από χρηματοδοτήσεις – η απορρόφηση του ΕΣΠΑ δεν υπερβαίνει το 10% στο Δήμο Πειραιά- να έχει κάνει μεγαλύτερα πράγματα», κατέληξε ο Γ. Μώραλης.

@ Δώσε πόνο, δώσε...