Latest News

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Βαγγέλης Μαρινάκης: "Ο Μιχαλολιάκος είναι ανίκανος..." -

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης δεν συνηθίζει να μασάει τα λόγια του. Δείτε τι είπε για τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, αλλά και τους Γιάννη Μώραλη και Θοδωρή Δρίτσα, στη συνέντευξη...
στο ALPHA.


Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος επιτέθηκε στον απερχόμενο δήμαρχο Πειραιά, λέγοντας:
 «Ο Μιχαλολιάκος δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του, δεν έχει κολλήσει ούτε ένα ένσημο. Είναι τραγικό για δικούς σου λόγους να απορροφήσεις τα προγράμματα, είναι ανίκανος να το κάνει. Ο Μώραλης θα είναι ο δήμαρχος. Μεταξύ Μιχαλολιάκου και Δρίτσα, προτιμώ τον κύριο Δρίτσα. Αν δεν είμαστε στον δεύτερο γύρο θα ψηφίσω Δρίτσα, δεν μασάω τα λόγια μου», είπε για την υποψηφιότητα ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας μάλιστα στο ερώτημα εάν είναι ο «Μπερλουσκόνι της Ελλάδος», κάτι για το οποίο τον έχει κατηγορήσει ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ανέφερε:
«Εγώ έχω μάθει να βγαίνω μπροστά, δεν μασάω τα λόγια μου. Αν ήθελα να φτιάξω κόμμα θα το έφτιαχνα και θα προσπαθούσα για το καλύτερο. Ο Μαρινάκης δεν έχει δουλειές με το Ελληνικό Δημόσιο, ούτε θα έχει δουλειές. Η μόνη του δουλειά, η οποία μόνο λεφτά βάζει, είναι ο Ολυμπιακός. Άρα το "Μπερλουσκόνι" είναι άκυρο. Καταλαβαίνω τον πανικό του κυρίου Μιχαλολιάκου και του κάθε Μιχαλολιάκου, όταν βλέπουν έναν άνθρωπο πετυχημένο, έναν άνθρωπο που αγαπάει τον Πειραιά, έναν άνθρωπο που ξέρουν ότι την επόμενη μέρα θα κάνει πράγματα, γιατί μπορεί να τα κάνει και θα τα κάνει, κατανοώ πως υπάρχει ένας μεγάλος πανικός και μπορεί μέσα στον πανικό σου να λες οτιδήποτε...».