Latest News

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Το όραμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Πειραιά

Μαρινάκης: Εχω όραμα για τον Πειραιά -Αν ήθελα να φτιάξω κόμμα θα το έφτιαχναΤο όραμά του για τον Πειραιά και την απόφαση του να στηρίξει τον Γιάννη Μώραλη και να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό του, ανέλυσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλώντας...
στον ALPHA.


Για τα έργα που χρειάζεται να γίνουν στον Πειραιά, ανέφερε πως χρειάζονται τουλάχιστον πέντε και γι' αυτό τόνισε: «Ο Γιάννης Μώραλης θα έχει όλο το χρόνο μπροστά του να αφιερωθεί στον Πειραιά. Ο δικός μου ρόλος είναι πέντε έργα τα οποία έχουμε πει ότι θα φτιάξουμε μπορούμε να τα φτιάξουμε. Είτε με δωρεές, είτε με μια σωστή διαχείριση, είτε με το ΕΣΠΑ, αυτά θα γίνουν. Είναι μια δέσμευση δική μου που μέχρι να γίνουν αυτά τα έργα θα το προσπαθήσω, θα το πετύχω. Είναι ένα στοίχημα που έχω βάλει και μέχρι τώρα τα στοιχήματα τα κερδίζω».
Για το όραμά του για τον Πειραιά ο κ.Μαρινάκης τόνισε: «Η Ναυτιλία έχει να κάνει με τον Πειραιά, τα γραφεία μας είναι στον Πειραιά, γεννήθηκα, μεγάλωσα στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός είναι στον Πειραιά. Δεν μπορείς όταν βλέπεις διάφορα τα οποία δεν είναι σωστά, δεν σου αρέσουν, πολλοί φορείς της πόλης έχουν προβληματιστεί, κάποια στιγμή ορισμένοι άνθρωποι που μπορούν πρέπει να πάρουν μια πρωτοβουλία να τα φτιάξουν. Ο Γιάννης Μώραλης θα έχει όλο τον χρόνο μπροστά του να αφιερωθεί στον Πειραιά.
Απασχολούμαι με τη δουλειά μου και τον Ολυμπιακό και δεν θα ήθελα να χρεωθώ μια τέτοια αποτυχία. Για αυτό θεωρώ πως ο Γιάννης Μώραλης είναι ο καταλληλότερος. Έχει δείξει ποιος είναι στον Ολυμπιακό, στη Σούπερ Λίγκα, είναι δοκιμασμένος. Προέρχεται από μια οικογένεια πολιτική και τα επόμενα χρόνια θα είμαστε περήφανοι για αυτόν και για τον Πειραιά».