Latest News

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Πότε θα καθαρίσει από τις αφίσες ο Πειραιάς (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΕΤ)

Αν κάνεις μια βόλτα στο κέντρο της πόλης, τότε εύκολα θα διαπιστώσεις ότι ακόμα και σήμερα ο Πειραιάς είναι γεμάτος από προεκλογικό υλικό. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΕΤ
Οι προεκλογικές αφίσες και τα πλακάτ παραμένουν στη θέση τους στην Πλατεία Κοραή, μπροστά από το δημαρχείο, στον πεζόδρομο της Δραγάτση, όπου ήταν το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού "Μας Ενώνει ο Πειραιάς", αλλά και στην οδό Κολοκοτρώνη, όπως κατέγραψε αποκλειστικά ο φωτογραφικός φακός του "Reportaz Net".
Αν αυτή είναι η κατάσταση στο κέντρο της πόλη, τότε φανταστείτε τι γίνεται στις γειτονιές του Πειραιά. 
Κι όλα αυτά ενώ συνεχίζεται η επιχείρηση-σκούπα των εθελοντών του συνδυασμού "Πειραιάς Νικητής" του Γιάννη Μώραλη. 
Φαίνεται πως ο απερχόμενος δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος έχει εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια για να καθαρίσει την πόλη και να την επαναφέρει όπως ήταν πριν από την προεκλογική περίοδο. 
Ίσως κι αυτός είναι ένας τρόπος για να τιμωρήσει τους δημότες, επειδή δεν τον ψήφισαν ξανά για δήμαρχο. 

Ωστόσο οι Πειραιώτες πληρώνουν ακριβά δημοτικά τέλη και έχουν την απαίτηση η πόλη τους να είναι καθαρή. Μπορεί να είναι καλές επικοινωνιακά οι εξορμήσεις των εθελοντών, αλλά αυτή είναι δουλειά άλλων που πληρώνονται για να την κάνουν από το Δήμο.  
Γι' αυτό, είναι πλέον υποχρέωση του Γιάννη Μώραλη να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και να υπενθυμίσει στον απερχόμενο δήμαρχο ότι έχει καθήκον να παραδώσει μια καθαρή πόλη.
Γιατί σήμερα ο Πειραιάς όχι μόνο δεν είναι καθαρός, αλλά και αντιαισθητικός με την αφισορύπανση που δεν είναι μόνο προεκλογική... 
Πλατεία Κοραή
Πεζόδρομος Δραγάτση




Οδός Κολοκοτρώνη