Latest News

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Το ευχαριστώ και αιχμές του Ιωσήφ Βουράκη

Ένα ευχαριστώ από καρδιάς, κάποιες αιχμές, περιλαμβάνει η δήλωση του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά Ιωσήφ Βουράκη, ο οποίος ωστόσο αποφεύγει να πάρει ξεκάθαρη θέση για το...
δεύτερο γύρο. 
Η δήλωση του επικεφαλής του συνδυασμού "Πειραιάς Νέα Αρχή" είναι η εξής: 
"Νιώθω την ανάγκη να πως ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλες τις Πειραιώτισσες και όλους τους Πειραιώτες που τίμησαν με την ψήφο τους τον ανεξάρτητο συνδυασμό μας «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΕΑ ΑΡΧΗ» και εμένα προσωπικά.
Όλο αυτό το διάστημα δώσαμε ένα τίμιο και καθαρό αγώνα χωρίς την στήριξη κομματικών μηχανισμών, χωρίς το προκλητικό ξόδεμα πακτωλού χρημάτων, χωρίς εξαγορές συνειδήσεων και ψήφων και πάνω από όλα χωρίς να πατάμε πάνω σε ανθρώπους.
Αυτόν τον αγώνα δεν θα μπορούσαμε να τον δώσουμε αν δεν αντέχαμε στις «πιέσεις» και όλες τις «πρακτικές» που εφαρμόστηκαν προκειμένου να κλονιστεί το ηθικό μας και να κάνουμε πίσω. Για αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους παρέμειναν στον συνδυασμό μας και τους συνεργάτες μου.
Η επόμενη ημέρα των εκλογών είναι ακόμα πιο κρίσιμη για τον Πειραιά και για αυτό δεσμεύομαι ότι ο αγώνας μας θα συνεχιστεί χωρίς «εκπτώσεις» και υποχρεώσεις προκειμένου μα δώσουμε στον Πειραιά αυτό που του αξίζει.
Η μάχη για τα κοινά δεν είναι αγώνας εντυπώσεων που κερδίζεται με φυλλάδια και εντυπωσιακές εξέδρες.
Η μάχη για τα κοινά δεν κερδίζεται μέσα από γραφεία.
Η μάχη για τα κοινά κερδίζεται στον δρόμο δίπλα στον πολίτη.
Και εμείς θα είμαστε κάθε μέρα εκεί.
Δίπλα σας.
Όπως σας υποσχεθήκαμε...!!!

@ Με την ευκαιρία να πούμε ότι είναι χρήσιμη η παρουσία του Ιωσήφ Βουράκη στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο Πειραιά, αν και ίσως κάποιοι του φούσκωσαν τα μυαλά προεκλογικά όταν τον εμφάνιζαν με ποσοστά 14%...