Latest News

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μοναδικό μου κίνητρο η αγάπη μου για τον Πειραιά»

Μαρινάκης: «Μοναδικό μου κίνητρο η αγάπη μου για τον Πειραιά»Στις καταγγελίες του B. Mιχαλολιάκου απάντησε ο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Βαγγέλης Μαρινάκης, ξεκαθαρίζοντας ότι...
δεν τον ενδιαφέρει η κεντρική πολιτική σκηνή και ότι μοναδικό του κίνητρο είναι η αγάπη του για την πόλη του Πειραιά. 

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο κ. Μαρινάκης ζήτησε να γίνει σεβαστή η βούληση του πειραϊκού λαού, ενώ τόνισε πως ο κ. Μιχαλολιάκος διαψεύδεται επίσημα από τις αστυνομικές αρχές αλλά και από τον νομικό του σύμβουλο και την Εκκλησία του Πειραιά.

Μάλιστα, εξήγησε ότι λόγω της δραστηριότητάς του με τη ναυτιλία, δεν μπορεί να κατέβει ούτε για δήμαρχος, ενώ αναφέρθηκε στον κ. Μώραλη, λέγοντας ότι είναι ένα τίμιο και εργατικό παιδί.

Σύμφωνα με τον κ. Μαρινάκη, ο Γιάννης Μώραλης «είναι τεχνοκράτης και μπορεί να το κάνει».

«Με ενδιαφέρει η πόλη μου, έτσι απλά. Δεν έχω μάθει να κρύβομαι. Σε αυτή την προσπάθεια βγήκα μπροστά. Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται στον Πειραιά και ξέρω τα προβλήματά του», υπογράμμισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σημειώνοντας ότι μοναδικό του κίνητρο είναι η αγάπη του για την πόλη του Πειραιά.

Ερωτηθείς σχετικά με το αν προτίθεται να βοηθήσει και ο ίδιος τους Πειραιώτες με δικά του χρήματα, αν χρειαστεί, ο κ. Μαρινάκης είπε: «Βέβαια, είναι κάτι που το κάνουμε χωρίς να το προβάλλουμε, αυτό είναι πολύ σημαντικό αυτό καθώς επίσης και ο Ολυμπιακός έχει μια τεράστια κοινωνική προσφορά, όχι μόνο στον Πειραιά αλλά σε ολόκληρη τη χώρα».

Ο κ. Μαρινάκης τόνισε ακόμη ότι είναι πολύ σημαντικό να δεσμευτούν στην κυβέρνηση ότι ο Πειραιάς θα είναι μοχλός ανάπτυξης, αποκαλύπτοντας επίσης πως ο κ. Μώραλης έστειλε χθες επιστολή στον πρωθυπουργό αλλά και στους αρχηγούς όλων των κομμάτων να δεσμευτούν ότι ο Πειραιάς θα είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος ανάπτυξης.

«Όταν μιλάμε για 70.000 θέσεις στον τομέα της ναυτιλίας, ο Πειραιάς δικαιούται τις 30.000 θέσεις εργασίας», είπε και πρόσθεσε ότι ο Πειραιάς έχει πάρα πολύ ωραίες φυσικές ομορφιές, υπογραμμίζοντας το πόσο σημαντικό είναι να αναδειχθούν.