Latest News

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Απίστευτα βρόμικος πόλεμος στον Σάββα Αθανασίου - Ποια είναι η "Παράγκα" της Τροιζήνας

Τον βρώμικο πόλεμο της "Παράγκας" της Τροιζήνας καταγγέλλει ο υποψήφιος δήμαρχος Σάββας Αθανασίου. 
Ο επικεφαλής του συνδυασμού "ΑλλάΖΟΥΜΕ την Τροιζηνία και τα Μέθανα" έκανε...
την ακόλουθη δήλωση-καταγγελία:


Οι πρωτόγνωρες αθέμιτες πρακτικές που μεθοδεύονται και εφαρμόζονται τις τελευταίες εβδομάδες από μηχανισμούς που διαχρονικά είναι συνδεδεμένοι με το πιο άθλιο και διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό της χώρας, το οποίο ευθύνεται για την σημερινή οικονομική κατάντια της Ελλάδας, δεν μας λυγίζουν. Αντίθετα, μας δυναμώνουν και δηλώνουμε ότι θα δώσουμε με περισσότερη αποφασιστικότητα και αξιοπρέπεια τον ευγενή αγώνα μας. Ο αποκλεισμός 10 υποψηφίων συμβούλων από το ψηφοδέλτιο μας είναι ένα θέμα που μας απασχολεί και μας προβληματίζει. Πρόκειται για ανθρώπινο λάθος, αυστηρή ερμηνεία της νομοθεσίας, αγνόηση της εγκυκλίου του υπουργείου Εσωτερικών ή τίποτα άλλο; Επίσης μας ανησυχεί ότι “έγιναν λάθη” στην ανακήρυξη του συνδυασμού μας, όπως αυτό της “μετονομασίας του ονόματος μας”. Ο κίνδυνος ακύρωσης των ψηφοδελτίων μας, από ... ένα εκ παραδρομής λάθος, που αντί για “ΑλλάΖΟΥΜΕ την Τροιζηνία και τα Μέθανα” γράφηκε “ΑλλάΖΟΥΜΕ την Τροιζήνα και τα Μέθανα” ήταν ορατός και ευτυχώς αποφεύχθηκε. Όλα έγιναν ... όπως φαίνεται από λάθος!
Ωστόσο, πέρα από τις καταστάσεις που ζήσαμε, ανησυχούμε ιδιαίτερα για τις δραστηριότητες “της Παράγκας της Τροιζηνίας” που συντονίζει παραβατικές ενέργειες και λειτουργεί ως επιβλέπων... σε όλα τα εμφανή και αφανή έργα της! Το ποιοι αποτελούν την “Παράγκα” είναι γνωστό, όπως είναι γνωστοί και οι Προστάτες της. Βέβαια ακολουθούν και οι συνήθεις συναλλασσόμενοι μαζί της με άνευ όρων ανταλλάγματα, αλλά με δυσμενή αποτελέσματα για το σύνολο των κατοίκων της περιοχής μας.
Είναι επίσης γνωστό και ποιοι ωφελούνται από την λετουργία “της Παράγκας της Τροιζηνίας”.
Είναι δυστυχώς αυτοί οι ελάχιστοι που πλούτισαν τα τελευταία χρόνια με αδιαφανείς διαδικασίες και σήμερα θέλουν να επιβάλλουν τον δικό τους νόμο για να συνεχίσουν να κερδίζουν και να συντηρούν το κύκλωμα της ρεμούλας, των απατεώνων και των μιζαδόρων. Την ίδια ώρα, οι πολλοί κάτοικοι της Τροιζηνίας βιώνουν δύσκολες στιγμές. Με κουτσουρεμένες συντάξεις, μειωμένους μισθούς για όσους εργάζονται και με απούλητη την παραγωγή τους οι αγρότες. Με άνεργους τους νέους που αγωνίζονται για το μεροκάματο των 10 ευρώ. Το 90% των νέων στα Μέθανα και στην Τροιζηνία είναι άνεργοι. Το μόνο που τους υπόσχονται ορισμένοι επιτήδειοι είναι να σηκώνουν ... σημαιάκια στους δρόμους, εργαζόμενοι για 20 ευρώ και ανασφάλιστοι και στις περισσότερες περιπτώσεις να είναι υποψήφιοι σε κάποιο συνδυασμό που στηρίζουν οι εργολάβοι. Ήρθε όμως η ώρα για να λογοδοτήσουν. Στις 18 Μαίου οι πολίτες της Τροιζηνίας και των Μεθάνων θα δώσουν την απάντηση τους στους .., τουρίστες της πολιτικής και στους εργολάβους ... του εκμαυλισμού και της διαφθοράς και των εικονικών τιμολογίων!"

@ Κάτω τα χέρια από τον Σάββα, ρεμάλια...