Latest News

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Ο Κουμουτσάκος «κατέβασε» αφίσα της Δούρου...

Ο Κουμουτσάκος «κατέβασε» αφίσα της ΔούρουΑφίσα της Ρένας Δούρου κατέβασε συμβολικά ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τη Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος καταγγέλλοντας παράλληλα την προεκλογική τακτική της υποψήφιας...
του ΣΥΡΙΖΑ. 
Την αφίσα την παρέδωσε στη συνέχεια συμβολικά στο εκλογικό περίπτερο της Ρ. Δούρου στην Καλλιθέα, λέγοντας ότι αυτή η πρακτική είναι προκλητικά παράνομη και περιβαλλοντικά αποκρουστική.   Ο Γ. Κουμουτσάκος έκανε λόγο για εκτεταμένη αφισορύπανση και δήλωσε: «Αυτή η ξεπερασμένη παλαιοκομματική πρακτική δε θυμίζει μόνο άλλους καιρούς αλλά είναι και απολύτως παράνομη. Το δείγμα γραφής που δίνει η ανθυποψήφιά μου για την Περιφέρεια Αττικής είναι ένα κακό δείγμα γραφής. Επιβεβαιώνει ότι  το ενδιαφέρον της κας Δούρου για την τοπική αυτοδιοίκηση είναι προσχηματικό και μόνος στόχος της είναι το στενό κομματικό συμφέρον που υπηρετεί τον μηδενισμό και την άρνηση κάθε προόδου της χώρας.»  
 Στις επικρίσεις που δέχεται για τις αφισοκολλήσεις, η κ. Δούρου είχε απαντήσει από χθες με τη φράση  «αιδώς Αργείοι όψιμοι Περιβαλλοντιστές».  
  «Είναι απόανακυκλώσιμο υλικό και θα κατεβούν στις 26 Μαΐου» δήλωσε η υποψήφια περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στο Μega, σημειώνοντας ότι στόχος του συνδυασμού της είναι να υπάρχει στις γειτονιές της Αττικής κλίμα εκλογών που να υπογραμμίζει την κρισιμότητα της επικείμενης αναμέτρησης.