Latest News

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Τα "καυτά" στοιχήματα των εκλογών στον Πειραιά...

Μπορεί να παίχτηκαν πολλά στοιχήματα κάτω στο λιμάνι για τις εκλογές στο Δήμο Πειραιά, με τα περισσότερα να αφορούν ποιος θα είναι ο νικητής της...

εκλογικής αναμέτρησης.

Δεν ήταν λίγοι όσοι είχαν παραμυθιαστεί από τις υπεραισιόδοξες δηλώσεις του απερχόμενου δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου ότι θα κερδίσει τις εκλογές από την πρώτη Κυριακή! Και δεν μιλάμε μόνο για τα στελέχη του συνδυασμού του "Μας Ενώνει ο Πειραιάς", αλλά ακόμη και υποψήφιους άλλων δημοτικών παρατάξεων, όπως το "Λιμάνι της Αγωνίας", αλλά ακόμα και του συνδυασμού "Πειραιάς Νικητής". 
Ούτε οι ίδιοι φάνηκε να πιστεύουν, όταν τους λέγαμε ότι βάζουμε στοίχημα πως ο Γιάννης Μώραλης θα είναι μπροστά στο πρώτο γύρο της εκλογικής αναμέτρησης. Τότε σχεδόν δύο βδομάδες πριν τις εκλογές τα γκάλοπ "έβλεπαν" να προηγείται δέκα μονάδες και βάλε ο Μιχαλολιάκος. Δύσκολα μπορούσες να πιστέψεις κάποιον που "έδινε αβλεπί" τρεις μονάδες μπροστά τον Μώραλη. 
Η αλήθεια ήταν ότι αυτή η πρόβλεψη δεν έπεσε μέσα! 
Η διαφορά των δύο "μονομάχων" ήταν μόλις δύο μονάδες την πρώτη Κυριακή, καθώς δεν υπολογίστηκαν περίπου 1.000 άκυρα ψηφοδέλτια του συνδυασμού "Πειραιά Νικητής"... Τόσο έξω έπεσε!!!
Το αποτέλεσμα της δεύτερης Κυριακής δεν άξιζε καν να το παίξεις στο στοίχημα, γιατί ήταν σαν να κλέβει... ξωκλήσι.(ΕΔΩ) Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο εκτός ίσως από το πόσο θα είναι τελικά η διαφορά μεταξύ των δύο υποψήφιων, που ήταν τελικά γύρω στις 10 μονάδες, αλλά αυτό δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία.  

Εκείνο που σίγουρα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν το στοίχημα με τον αριθμό των ψήφων του Βαγγέλη Μαρινάκη, 
 Τελικά η απίστευτη κούρσα του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου σταμάτησε στους 14.010 σταυρούς σε σύνολο 27.449 ψηφοδελτίων του συνδυασμού  "Πειραιάς Νικητής" που έπεσαν στις κάλπες την πρώτη Κυριακή. 
Δηλαδή, οριακά πάνω από το 50% του συνόλου των ψηφοδελτίων του Γιάννη Μώραλης.  Τελικά ο πρόεδρος δεν πήγε κι άσχημα! Αν σκεφθείς ότι ήταν πρώτη φορά υποψήφιος. Αυτό το αποτέλεσμα δεν ήρθε τυχαία, αλλά μετά από "πολλή δουλειά"!
Πάντως, όποιος πόνταρε σωστά στο απίστευτο στοίχημα, όπως έγραφε το Reportaz Net (ΕΔΩ),μπορεί να πάει ταμείο και οι άλλοι στο κουβά! 
(Μήπως εδώ αντί για θαυμαστικό, να βάλω ερωτηματικό;)

@ Αυτά ήταν μεγάλα και "καυτά" στοιχήματα των εκλογών στο Δήμο Πειραιά...