Latest News

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Δημοτικό συμβούλιο χωρίς Γιάννη Καρδαρά, λέει;


Αν λείψει μια παρουσία από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά την 1η Σεπτεμβρίου, τότε αυτή δεν είναι άλλη από του...
Γιάννη Καρδαρά. 
Όσοι παρακολουθούν τις συνεδριάσεις του 7ου ορόφου θα συμφωνήσουν πως η απουσία του δεν θα περάσει απαρατήρητη ακόμα κι αν δεν συμφωνούν πολιτικά πάντα με τις απόψεις του...
Ο δημοτικός σύμβουλος δεν κατάφερε να επανεκλεγεί με το συνδυασμό "Το λιμάνι της Αγωνίας/ η Πόλη μας" σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τους υποψήφιους των συνδυασμών από το Πρωτοδικείο Πειραιά.
Αν και ο συνδυασμός διπλασίασε -από 2 σε 4 τις έδρες του- σε σχέση με το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο Πειραιά 
Με βάση αυτά τα αποτελέσματα,Δημοτικοί Σύμβουλοι εκτός από τον επικεφαλής Θόδωρο Δρίτσα , εκλέγονται, ο Νίκος Αγγελόπουλος,η Μαρία Σταθάκη και η Βάνα Μελά. 
Κοινοτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται,στο Α΄Διαμέρισμα η Λίλι Γκούφα, στο Β΄Διαμέρισμα η Αγγελική Τζωρτζάτου, στο Γ΄Διαμέρισμα η Μαρία Ζορμπαλά, στο Δ΄Διαμέρισμα η Αναστασία Αγγελοπούλου και στο Ε'΄Διαμέρισμα η Μαρία Κατσαντώνη.
Πάντως ο Γιάννης Καρδαράς πιστεύουμε πως θα συνεχίσει να παρακολουθεί όσα συμβαίνουν στην πόλη και να ενημερώνει με τα γνωστά e-mail για τις τοποθετήσεις του.