Latest News

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Αυτή είναι η καλύτερη δημοσκόπηση στον Πόρο... (ΕΙΚΟΝΑ)

Στον Πόρο λένε ότι η καλύτερη τελευταία δημοσκόπηση είναι, σύμφωνα με την εκλογική παράδοση του νησιού, αυτή που γίνεται το βράδυ...


της Πέμπτης.

Τρεις ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, κορυφώνεται η προεκλογική περίοδος.

Τότε οι συνδυασμοί που διεκδικούν το Δήμο οργανώνουν τις δικές τους πορείες, που περνούν από τα σοκάκια του νησιού και καταλήγουν στον κεντρικό δρόμο στο λιμάνι. 
Εκεί, όποιος συνδυασμός έχει τον περισσότερο κόσμο είναι αυτός που τελικά αναδεικνύεται νικητής των εκλογών της Κυριακής. 

'Ετσι, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Δημητριάδης τήρησε την παράδοση και ο συνδυασμός του "Αλλαγή Πορείας" πραγματοποίησε μια εντυπωσιακά μεγάλη πορεία. Μάλιστα, κατά γενική ομολογία, ήταν από τις μεγαλύτερες που έχουν γίνει ποτέ στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, που ανέβηκαν στο facebook. 

Αντίθετα, ο έτερος υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Σπυρίδων ¨έσπασε¨ την παράδοση και δεν πραγματοποίησε την καθιερωμένη πορεία στο νησί. Ο συνδυασμός του προτίμησε να κάνει- λέει- άλλου είδους εκδήλωση με ποδήλατα, ωστόσο στον Πόρο λένε ότι φοβήθηκε να μπει σ' αυτήν την παραδοσιακή σύγκριση με τις πορείες   

Πάντως, οι εικόνες από την εντυπωσιακή πορεία του συνδυασμού με επικεφαλής τον Γιάννη Δημητριάδη έρχονται να επιβεβαιώσουν και τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι έχει σαφές προβάδισμα έναντι του "αντιπάλου" του για τη δημαρχία του Πόρου. 
(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ)

@Αυτή είναι η τελευταία καλύτερη δημοσκόπηση για τον Πόρο πριν ανοίξουν οι κάλπες...