Latest News

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Η άλλη όψη στη συγκέντρωση Δρίτσα...

Αυτή είναι μια όψη, η άλλη από πίσω άστα να πάνε, σύντροφοι...
Αν ένα από τα ζητούμενα στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση είναι η δημιουργία εντυπώσεων, τότε η χθεσινή εκδήλωση του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά Θοδωρή Δρίτσα θα λέγαμε πως δεν μπόρεσε να δώσει...

 κλίμα νίκης.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μικρότερη του αναμενόμενου και είναι ζήτημα να συγκεντρώθηκαν πάνω από 599 άτομα (Αυτός που γράφει το κείμενο πιάνεται; Δεν πιάνεται!). 
Μιλάμε για την κεντρική συγκέντρωση από υποψήφιο δήμαρχο που υποστηρίζεται από το πρώτο κόμμα, όπως θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές, αλλά και για συνδυασμό που φιλοδοξεί να μπει στο δεύτερο γύρο και να κερδίσει το Δήμο Πειραιά.
Ενδεικτικά θα πούμε πως η πλατεία Κοραή δεν γέμισε - ο κόσμος κάλυπτε ίσα ίσα το 60% του χώρου- παρά το γεγονός ότι αυτό δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο με δεδομένο πως από μια πλευρά υπάρχουν τα τραπεζάκια έξω από τα καφέ και από την άλλη τα έργα του ΜΕΤΡΟ.
Κατά τα λοιπά, η ομιλία του Θοδωρή Δρίτσα μπορεί να ήταν πολιτική, αλλά κινήθηκε στην ίδια λάθος επικοινωνιακή στρατηγική.
Δηλαδή, να λέει ελάχιστα για το τι διαφορετικό θέλει να κάνει στο Δήμο Πειραιά, να μην ασκεί σχεδόν καθόλου κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή Μιχαλολιάκου (γιατί άραγε;) και να εξαντλείται  με τις διάφορες "καταγγελίες" για τον Γιάννη Μώραλη και όσους στηρίζουν τον συνδυασμό του. 

@ Αυτό είναι δικαίωμα και επιλογή του Θοδωρή Δρίτσα, αλλά είναι ένα θέμα για άλλη ανάρτηση...