Latest News

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Το ξύλο της αρκούδας στη Λεωφόρο μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Σε ζούγκλα μετατράπηκε η Λεωφόρος, την ώρα που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν την είσοδο τους στην θύρα 6...
του γηπέδου.

Η ανταλλαγή φωτοβολίδων άρχισε, συνεχίστηκε με καρεκλοπόλεμο, οπαδοί του «τριφυλλιού» μπούκαραν στο γήπεδο κι από κοντά τα ΜΑΤ για να... σώσουν την κατάσταση.

Οι αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν και στην θύρα των φίλων του Δικεφάλου και το... ξύλο έπεσε ανελέητο. Αμέσως έφτασαν μπροστά από το πέταλο τόσο ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος, όσο και ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης με τον Ζήση Βρύζα αλλά και πάλι τα πνεύματα δεν ηρέμησαν!

Οι διαιτητές αμέσως πήγαν στα αποδυτήρια μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενός εντός αγωνιστικού χώρου ο Γιάννης Αναστασίου ήταν έξαλλος με όποιον οπαδό του Παναθηναϊκού έβλεπε μέσα στο γήπεδο καθώς καταλαβαίνει ότι ο κίνδυνος της τιμωρίας είναι πλέον κάτι παραπάνω από ορατός!

Περίπου ένα 15λεπτο χρειάστηκε να ηρεμήσουν τα πνεύματα με τα ΜΑΤ να είναι παρατεταγμένα ακόμη και μέσα στο γήπεδο και να αποχωρούν στη συνέχεια. Το μόνο βέβαιο είναι πλέον ότι το... πείραμα της μετακίνησης οπαδών θα συζητηθεί πολύ τις επόμενες ημέρες και όσοι περιμένουν στην γωνία για να το κατακρίνουν βρήκαν ένα εξαιρετικά ισχυρό επιχείρημα...