Latest News

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Χρυσαυγίτες έβριζαν Τσίπρα-Δούρου στον Πειραιά [ΕΙΚΟΝΕΣ+ ΒΙΝΤΕΟ]

Προκλητικοί εμφανίστηκαν για μια ακόμη φορά οι Χρυσαυγίτες κάτω στο λιμάνι του Πειραιά. Καμιά 20 μέλη του νεοναζιστικού κόμματος είχαν συγκεντρωθεί στο μπαλκόνι του γραφείου της...
Χρυσής Αυγής. 
Εν χορώ έβριζαν το πλήθος και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κοραή, όπου πραγματοποιούνταν προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά. Οι Χρυσαυγίτες είχαν συγκεντρωθεί στο μπαλκόνι του γραφείου της Χρυσής Αυγής δίπλα στον Άγιο Κωνσταντίνο και φώναζαν συνθήματα όπως «Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή».
Την ώρα που βρίσκονταν στο βήμα ο Αλέξης Τσίπρας και  η Ρένα Δούρου δεν δίστασαν να εξαπολύσουν ύβρεις φωνάζοντας μεταξύ άλλων «αλήτες, ρουφιάνοι, αριστεροί». 





@ Απλά να θυμίσουμε πως το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και στην παρέλαση της 25η Μαρτίου στον Πειραιά, όπως είχε γράψει  το "Reportaz Net", αλλά τότε δεν ασχολήθηκε κανείς με τους Χρυσαυγίτες ενώ κάποιοι ενοχλήθηκαν μόνο για τα άλογα από τη Μάνη...