Latest News

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Πώς και πότε θα αποζημιωθούν οι 50.000 έφοροι, δικαστικοί αντιπρόσωποι και γραμματείς...

Όλοι όσοι εργάστηκαν για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές αναμένεται να αποζημιωθούν το αργότερο έως τη Δευτέρα...
2 Ιουνίου.  
 Η αποζημίωση αφορά στους εφόρους, τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών και τους δικαστικούς αντιπροσώπους που δεν έχουν μετακινηθεί εκτός νομού. Οι 10 χιλιάδες έφοροι και δικαστικοί αντιπρόσωποι που κλήθηκαν να μεταβούν εκτός, έχουν ήδη πληρωθεί για την συμμετοχή τους στις εκλογές και για τα οδοιπορικά.  
 Μετά το κλείσιμο των καλπών απόψε, ο κάθε δικαστικός αντιπρόσωπος πρέπει να συμπληρώσει χειρόγραφα δύο φόρμες στις οποίες αναγράφονται τα στοιχεία του και τα στοιχεία των γραμματέων του και οι οποίες θα συμπληρώνονται με το ονοματεπώνυμο, τον ΑΦΜ, το τηλέφωνο και τον κωδικό αρμοδιότητας του αντιπροσώπου πριν υπογραφούν και σφραγιστούν.
 Τη μία φόρμα την κρατάει ο ίδιος και η δεύτερη παραδίδεται απόψε στο Πρωτοδικείο.   
Στη συνέχεια θα πρέπει να συμπληρωθεί το Παράρτημα 1 που κανείς μπορεί να βρει στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων. 
Το συμπληρωμένο αρχείο excel πρέπει να σταλεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ekloges@gsis.gr ώστε τα στοιχεία να ελεγχθούν και να διασταυρωθούν με αυτά από τα Πρωτοδικεία.   
Οι έφοροι, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και οι γραμματείς θα μπορούν από 26 Μαΐου να μπουν στο Taxisnet σε ιστοσελίδα που θα ενεργοποιηθεί την Δευτέρα το πρωί και με τους προσωπικούς τους κωδικούς να συμπληρώσουν το IBAN του προσωπικού τους λογαριασμού στην αίτηση καταβολής αποζημίωσης. Το αντίστοιχο ποσό θα πιστωθεί εντός τριών ημερών στους λογαριασμούς τους.