Latest News

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Γιατί ο Πάγκαλος θα ψηφίσει το Θεοδωράκη...


Την πρόθεσή του να στηρίξει «Το Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη στις επικείμενες ευρωεκλογές αποκάλυψε σήμερα  ο Θεόδωρος Πάγκαλος....από ραδιοφώνου

Ο λόγος όπως αποκάλυψε ο πρώην υπουργός μιλώντας σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή (ΒΗΜΑ FM), είναι ότι στο ψηφοδέλτιο της πολιτικής κίνησης βρίσκεται ο καθηγητής Γιώργος Γραμματικάκης τον οποίο χαρακτήρισε ως «έναν από τους σοφότερους ανθρώπους της Ελλάδας και ίσως του κόσμου», ενώ χαρακτήρισε το ψηφοδέλτιου που παρουσίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης για τις ευρωεκλογές «εξαιρετικά αξιόλογο».

Αντίθετα, σκληρή κριτική επεφύλαξε για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης: «Ο Βενιζέλος μιλάει πολύ και ακούει μόνο τον εαυτό του», είπε ο κ. Πάγκαλος και συνέχισε λέγοντας ότι παρέλαβε ένα κόμμα του 40% και το έχει φτάσει στο 4% και είναι πολύ πιθανόν να μη βγάλει ούτε έναν ευρωβουλευτή στις εκλογές.
Στην παρατήρηση ότι την περασμένη εβδομάδα είχε πει ότι του «έρχεται να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία» απάντησε ότι δεν «του έρχεται» πλέον, καθώς έχουν μεσολαβήσει οι αποκαλύψεις για τον Μπαλτάκο και πολλά άλλα.