Latest News

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ο Λαζόπουλος, ο Θεοδωρακης και τα βρόμικα ποτάμια

Με νέο επεισόδιο συνεχίζεται ο καβγάς μεταξύ του Λάκη Λαζόπουλου και του Σταύρου Θεοδωράκη με τον ηθοποιό να αφήνει  σαφή υπονοούμενα, περί...
«βρόμικου» ποταμιού.  
«Ξέρεις είμαι από τη Λάρισα, μεγάλωσα στον Πηνειό δίπλα σε ποτάμι, όταν είναι καθαρά τα νερά, χωρίς ρουφήχτρες βουτάω. Όταν όμως είναι βρόμικα, κάθομαι στην όχθη και τα αφήνω να περάσουν...» λέει στη συνέντευξή του στη Real News. Και συνεχίζει:
«"Το Ποτάμι" προσέφερε ύπνον ελαφρύ στους αγκομαχούντες της διαπλοκής. Τα σακίδια και τα πενιχρά οικονομικά μέσα δεν με πείθουν εμένα». 
«Προς το παρόν» τονίζει σε άλλο σημείο τής συνέντευξης του ο γνωστός ηθοποιός, «παρακολουθώ και εγώ με πόση υστερία έχουν αγκαλιάσει τον κ. Θεοδωράκη τα Μέσα της διαπλοκής. Πώς του παραχωρούν ώρες επί ωρών να μιλάει, χωρίς κανένα εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά με βάση τις καθοδηγούμενες δημοσκοπήσεις. Αναφέρεται και σε μένα δημόσια - δικαίωμά του ασφαλώς - απλά να αναφέρω πως, ούτε ένα κανάλι δεν με πήρε αν θέλω να απαντήσω κάτι ρε αδελφέ. Έτσι για τη δημοκρατία στα προσχήματα. Ούτε καν το δελτίο ειδήσεων του Σταθμού που εργάζομαι. Τι να πω... Ξέρουν βέβαια, ότι δεν απαντώ, ίσως γι’ αυτό».
Μιλώντας για το πολιτικό του «παρόν» και την άρνησή του να είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., δήλωσε πως δεν είναι ακόμη έτοιμος να κατέβει στην πολιτική και ότι άλλοι μπορούν να το κάνουν αυτό καλύτερα από τον ίδιο.