Latest News

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Η Ελπίδα Παντελάκη πήρε την προεκλογική ντουντούκα της...


Μια περίεργη και άκαιρη ανακοίνωση έβγαλε μετά από αρκετό καιρό η υποψήφια Δήμαρχος του ΚΚΕ  στον Πειραιά...
Ελπίδα Παντελάκη. 
Αφορμή ήταν η κυριακάτικη επίσκεψη του Γιάννη Μώραλη στην αγορά του Πειραιά.
 "Ο Γ. Μώραλης επισκέφθηκε την αγορά του Πειραιά την ημέρα που εφαρμόζεται το κυβερνητικό μέτρο για την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας, που τσακίζει τους μικρούς επαγγελματίες προς όφελος των μεγάλων, δείχνει τι είδους συμφέροντα υπηρετεί και αυτός» σχολίασε η υποψήφια δήμαρχος του ΚΚΕ. 
Και συμπλήρωσε :
«Δεν έχουμε κανένα λόγο να στρατευθούμε πίσω από μεγαλοσυμφέροντα. Ο λαός του Πειραιά, οι επαγγελματίες και οι έμποροι που κλείνουν, οι άνεργοι ναυτεργάτες, γνωρίζουν πολύ καλά ότι η απελευθέρωση στη ναυτιλία και η ιδιωτικοποίηση του λιμανιού όξυναν τα προβλήματα των εργαζομένων, χάθηκαν θέσεις εργασίας και όσες δημιουργήθηκαν ήταν με μισθούς πείνας. Ενώ, η αύξηση της τουριστικής κίνησης και της κρουαζιέρας, δεν έφερε δουλειά στα μικρομάγαζα».
Δηλαδή, η υποψήφια του ΚΚΕ θεωρεί ούτε λίγο ούτε πολύ ότι θα πρέπει να έχει την δική της άδεια της ή του κόμματος, αν κάποιος άλλος  υποψήφιος θέλει να κάνει μια περιοδεία στον Πειραιά, ενώ την ίδια στιγμή δεν βρίσκει - λέει- λόγο για να στρατευθεί πίσω από μεγαλοσυμφέροντα αν και δεν τέθηκε τέτοιο θέμα με την επίσκεψη Μώραλη στην αγορά. 
@ Φαίνεται πως η Ελπίδα πήρε την προεκλογική ντουντούκα της...