Latest News

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Θ. Δρίτσας: Κύριε Μιχαλολιάκο, έχετε ευθύνη να δώσετε λύση στο 50ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά


Την παρέμβαση του υποψήφιου Δημάρχου Πειραιά Θοδωρή Δρίτσα προκάλεσε η  καταγγελία που είχε αποκαλύψει το «Reportaz Net» (ΕΔΩ)  για τη Δημοτική Αρχή Πειραιά για την ανέγερση του 50ου Δημοτικού Σχολείου...
της πόλης. 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά επέρριψε ευθύνες στον Βασίλη Μιχαλολιάκο, λέγοντας: «Με ευθύνη του κ. Μιχαλολιάκου και της δημοτικής πλειοψηφίας, έχει ληφθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο απόφαση, που δημιουργεί σοβαρή εμπλοκή στην εξέλιξη των διαδικασιών ανέγερσης κτιρίου σε ιδιόκτητο οικόπεδο του ΟΣΚ για το 50ο Δημοτικό Σχολείο. 
Ενώ οι διαδικασίες που αφορούν την ανέγερση του κτιρίου έχουν ολοκληρωθεί στο ΥΠΕΧΩΔΕ από μήνες, δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρξει καμία πρόοδος αν δεν επιβεβαιωθεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο χαρακτηρισμός του οικοπέδου ως χώρο ανέγερσης σχολείου». 
Ο Θοδωρής Δρίτσας κάλεσε τον απερχόμενο Δήμαρχο να κάνει ότι είναι απαραίτητο προκειμένου να αποτυπωθεί στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου η βούληση που εκφράστηκε κατά την ψηφοφορία του θέματος και να επαναβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό του οικοπέδου ως χώρο ανέγερσης σχολείου.