Latest News

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Οι 34 υποψήφιοι σύμβουλοι της "Αλλαγής Πορείας" του Γιάννη Δημητριάδη στον Πόρο (ΟΝΟΜΑΤΑ+ΦΩΤΟ)

"Κλείδωσε¨και κατατέθηκε ο συνδυασμός του υποψηφίου Δημάρχου Πόρου Γιάννη Δημητριάδη. 
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

Στο συνδυασμό μετέχουν 10 γυναίκες, 18 άτομα κάτω των 50 ετών, 17 απόφοιτοι Πανεπιστημίων και Ανώτερων Σχολών και 3 υποψήφιοι διδάκτορες ελληνικών Πανεπιστημίων. 
Επίσης, στο συνδυασμό εκπροσωπούνται όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι, όλες οι περιοχές και όλα τα πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία του Πόρου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Αλιφέρης Γιώργος:Αρχιπλοίαρχος Π.Ν. ε.α., επικεφαλής της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, 16 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος Πόρου, τέως Πρόεδρος του Δ.Σ., τέως Αντιδήμαρχος, τέως αναπληρωτής Δημάρχου και τέως Πρόεδρος των δημοτικών επιχειρήσεων. Μένει στο Ασκέλι.

Αντωνίου Γιάννης:
Συνταξιούχος επιχειρηματίας κέντρων νυκτερινής διασκέδασης και εστιατορίων. Μένει στη Σφαιρία


Βαρβάρου Μαρία:Ιατρός με εξειδίκευση στη μικροβιολογία/βιοπαθολογία, υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, με πολλαπλές εισηγήσεις εργασιών σε ιατρικά συνέδρια του εσωτερικού και του εξωτερικού. Είναι παντρεμένη με το Νίκο Βολιώτη, είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και μένει στον Συνοικισμό.

Βασιλόπουλος Αντώνης:
Απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., πρ. διοικητής του Αστυνομικού Σταθμού Γαλατά (1994 – 2008). Μένει στο Λεμονοδάσος και στην Πούντα

Βερβενιώτης Θόδωρος:
Εστιάτορας και επιχειρηματίας ενοικιαζομένων δωματίων. Μένει στον Αγ. Γεώργιο.


Γάτσινος Βαγγέλης:
Απόφοιτος της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας, πλοίαρχος του εμπορικού ναυτικού. Μένει στο Συνοικισμό.

Γκιών Κώστας:
Καθηγητής φυσικής αγωγής, πρ. διευθυντής του Γενικού Λυκείου Πόρου (1993 – 2012), αντιπρόεδρος και προπονητής της Γυμναστικής Ένωσης Πόρου – Γαλατά. Μένει στην Πέρλια.

Δάγκλης Γιώργος:
Απόφοιτος τμήματος Τεχνικών Πληροφορικής ΙΕΚ ΞΥΝΗ, ιδιοκτήτης internet – καφέ στην Πούντα. Είναι 35 ετών και μένει στο Ασκέλι.

Δημητριάδης Γιώργος:
Πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Πλατεία Ηρώων. Είναι 46 ετών και μένει στο Ασκέλι.

Διακορώνας Δημήτρης:
Επαγγελματίας ψαράς, μέλος του Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων Ιδιοκτητών Πόρου – Γαλατά. ΜένειστοΑσκέλι.

Δόσκαρης Κώστας:
Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών, Ανάπτυξης & Προγραμματισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Σχολής Εμποροπλοιάρχων, οικονομολόγος, λογιστής, δημοτικός σύμβουλος της Αλλαγής Πορείας (2011 – 2014). Είναι 45 ετών και μένει στο Συνοικισμό.

Ζεντέλης Στέλιος:
Απόφοιτος τμήματος Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων ΤΕΕ, ελεύθερος επαγγελματίας, αυτοκινητιστής, ιδρυτικό μέλος της Ομάδας Εθελοντών Πυροσβεστών Πόρου. Είναι 24 ετών και μένει στο Συνοικισμό.

Θεοχάρης Γιώργος:
Απόφοιτος τμήματος Τεχνικών Πληροφορικής ΙΕΚ ΑΚΜΗ, τεχνικός δικτύων και υπολογιστών.Είναι 28 ετών και μένει στην Πούντα

Καΐκας Γιώργος:
Πτυχιούχος Χημείας Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δημοτικός σύμβουλος της Αλλαγής Πορείας (2011 – 2014). Είναι 36 ετών και μένει στο Συνοικισμό.

Κανατσίδη Ελένη:
Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών Παντείου Πανεπιστημίου, γραμματέας του Ειρηνοδικείου Καλαυρίας, πρ. δημοτικός σύμβουλος (2003 – 2010), πρ. πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης (2005 – 2010), πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Πόρου. Είναι παντρεμένη με τον Τάσο Παγώνη, έχει δύο παιδιά και μένει στον Άγιο Γεώργιο.

Καραδήμα Φωτεινή:
Επιχειρηματίας ενοικιαζομένων δωματίων και εστιάτορας. Μένει στην Αλυκή.


Καρατζάς Κώστας:
Συνταξιούχος μηχανολόγος της Ανωτέρας Σχολής Υπομηχανικών Αθηνών, δραστήριο μέλος της κοινότητας των Τροιζηνίων της Αθήνας και του Πειραιά. Μένει στο Καστέλι.


Κατιτζάρης Νίκος:
Απόφοιτος δημοσίου ΙΕΚ και ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ τμήματος Τεχνικών Υπολογιστών, ελεύθερος επαγγελματίας, τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Είναι 37 ετών και μένει στο Συνοικισμό.

Κεφαλληνού Ζωή:
Πιστοποιημένη αναλύτρια δέρματος τεχνολογίας SAM, επιχειρηματίας, πρ. πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού (2010 – 2012). Είναι 37 ετών, είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Κρητικό, έχει έναν γιο και μένει στην Πέρλια.

Κλείσας Γιώργος:
Απόφοιτος ΙΕΚ αθλητικής δημοσιογραφίας, ιδιωτικός υπάλληλος (εργαζόμενος σε καφέ – μπαρ) και ποδοσφαιριστής του «Α.Ο. Ποσειδών Πόρου». Είναι 26 ετών και μένει στην Πούντα.

Κοράλλη Νάγια:
Διπλωματούχος μηχανολόγος – μηχανικός Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, υποψήφια διδάκτωρ  του τομέα Τεχνολογίας των Κατεργασιών Ε.Μ.Π., συνεργάτης του Εργαστηρίου Τεχνικών & Εφαρμογών Laser του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, δημοτική σύμβουλος της Αλλαγής Πορείας (2011 – 2014). Είναι 27 ετών και μένει στο Καστέλι.

Κουβαρά – Μπρίνκερινκ Ανούκ :
Πτυχιούχος Μάρκετινγκ, Διαφήμισης και Διακόσμησης της Σχολής NIMETO της Ουτρέχτης, από τους αρχικούς συνεργάτες της COCO-MAT με ειδικότητα στο τμήμα μάρκετινγκ, ελεύθερος επαγγελματίας με ειδικότητα στην προώθηση και ανάδειξη επιχειρήσεων, συνεργάτης της οικογενειακής επιχείρησης ενοικίασης σκαφών θαλασσίου τουρισμού, μέλος της συντονιστικής επιτροπής του φεστιβάλ τέχνης του Συλλόγου Πολιτών Καταναλωτών Πόρου. Είναι η πρώτη αλλοδαπή υποψήφια σύμβουλος στην ιστορία του Δήμου Πόρου. Γεννήθηκε  στην Ολλανδία, είναι 39 χρονών, είναι παντρεμένη με τον Ανδρέα Κουβαρά, έχει δύο κόρες και μένει στο Ασκέλι.

Κουτουζής Γιώργος:
Απόφοιτος μηχανικός της Ανωτέρας Δημόσιας Σχολής Σχολής Εμπορικού Ναυτικού (ΑΔΣΕΝ), επιχειρηματίας στον τομέα της παραγωγής ελαιόλαδου. Μένει στην Πούντα.

Λαδάς Αντώνης:
Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών, γυμναστής, μέλος της Εθνικής ομάδας κανόε – καγιάκ (1998 – 2006), προπονητής στο ΝΟΠΤ. Είναι 32 ετών και μένει στην Πούντα.

Μακρή Αγγελική:
Πρ. διοικητική υπάλληλος ΙΚΑ – ΕΤΑΜ στο περιφερειακό κατάστημα Πειραιά και στο παράρτημα Πόρου (1975 – 2010).  Μένει στο Ασκέλι.

Μοσχογιάννη- Καραμάνη Κωνσταντίνα:
Nοικοκυρά και απασχολούμενη σε οικογενειακές αγροτικές εργασίες. Είναι 35 ετών, παντρεμένη με το Μάνθο Μοσχογιάννη, έχει δύο κόρες και μένει στο Λεμονοδάσος

Παπαχρήστου Τάσος (Μπαχούμης):
Επιχειρηματίας, πρόεδρος του «Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου», πρ. δημοτικός σύμβουλος (2007 – 2010) και πρ. αντιδήμαρχος (2008 – 2009) Πόρου. Μένει στον Αγ. Στέφανο.

Παύλου – Παπαζαφειροπούλου Άννα:
Καθηγήτρια μουσικής και διευθύντρια της χορωδίας του Γυμνασίου Πόρου από το 1991, ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πόρου και δημιουργός της χορωδίας του το 2006. Είναι παντρεμένη με το Νίκο Παύλου, είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και μένει στο Ασκέλι.

Ροή Χριστίνα:
Δραστήριο μέλος της κοινωνίας του Πόρου με έντονη συμμετοχή στα κοινά, αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Λεμονοδάσους», αντιπρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου, έφορος του Πολιτιστικού Συλλόγου. Είναι παντρεμένη με τον Αλέκο Ροή, είναι μητέρα 3 παιδιών και μένει στο Ασκέλι.

Ρούσος Λάκης:
Λεμβούχος και επαγγελματίας ψαράς, αντιπρόεδρος του «Σωματείου Λεμβούχων Πόρου – Γαλατά». Είναι 46 ετών και μένει στην Πούντα.

Τζάνος Βαγγέλης:
Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού ε.α. , μέλος του ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου με την Αλλαγή Πορείας (2013 -2014). Είναι 48 ετών και μένει στο Νεώριο.

Τσάμης Γιάννης:
Μόνιμος υπάλληλος στο Γενικό Λογιστήριο του κράτους, δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης στην κωπηλασία (2007,2009). Είναι 28 ετών και μένει στην Πέρλια

Τσούκας Μπάμπης:
Απόφοιτος ραδιοτηλεγραφητής και πλοίαρχος γ΄ της Ανωτέρας Δημόσιας Σχολής Εμπορικού Ναυτικού (ΑΔΣΕΝ), ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος (2012 – 2014),  πρόεδρος «Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων – Διαμερισμάτων Πόρου-Γαλατά» και της «Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων – Διαμερισμάτων Αργοσαρωνικού». ΜένειστοΑσκέλι

Χαρακλάνης Θοδωρής:
Απόφοιτος μηχανικός της Ανωτέρας Δημόσιας Σχολής Εμπορικού Ναυτικού (ΑΔΣΕΝ), τεχνικός της ΔΕΗ. Μένει στο Νεώριο.