Latest News

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Άρης Τεζόπουλος: «Ο Κωστόπουλος και η γυναίκα μου έκαναν πως δεν ήταν ζευγάρι»


«Ήταν μεγάλη καταστροφή και ένα λάθος αυτό που έκανε απέναντι σε μένα... Δεν ήταν ανάγκη να μου διαλύσει το μαγαζί» - «Ήρθε και μου έκανε προσφορά 2,25 δισ. δραχμές για να πάρει...»
Ο θρυλικός εκδότης που γνώρισε την επιτυχία και την αποτυχία, αποκαλύπτει στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα τα εξής...

"Μύκονος, Ιούλιος 1986. Εκείνη την περίοδο ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε δεσμό με τη γυναίκα του Άρη Τερζόπουλου. Άλλωστε, ο γάμος του Τερζόπουλου με τη Λάουρα ντε Νίγκρις ήταν "ανοιχτός" και ο καθένας έκανε τη ζωή του.", αναφέρει το περιοδικό.

«Είχε πάει με την Λάουρα στο σπίτι μου στη Μύκονο. Βέβαια, όταν ήρθαν, έκαναν πως δεν ήταν ζευγάρι...», εξομολογείται ο Άρης Τερζόπουλος.

Ο εκδότης αναφέρει για την αποχώρηση του Πέτρου Κωστόπουλου από το ΚΛΙΚ -που είχαν δημιουργήσει μαζί: «Ήταν μεγάλη καταστροφή και ένα λάθος που έκανε απέναντι σε μένα, αλλά και στον εαυτό του. Θα μπορούσε να πάρει τους μισούς υπαλλήλους ή έστω κάποιους. Δεν ήταν ανάγκη να μου διαλύσει το μαγαζί».

«Ναι, για δύο χρόνια είχα μίσος απέναντί του. Μετά μου πέρασε. Δεν έχω καμία πικρία για τον Πέτρο, γιατί επανόρθωσε με το δικό του τρόπο. Δεν έχω κανένα υπόλοιπο μαζί του. Δεν μου χρωστάει τίποτα πια. Το Νοέμβριο του 1999, τότε που η εταιρεία του επρόκειτο να μπει στο Χρηματιστήριο, ήρθε και μου έκανε προσφορά 2,25 δισ. δραχμές για να πάρει τη ΓΥΝΑΙΚΑ. Τότε η τιμή του περιοδικού ήταν 600 εκατομμύρια. Εγώ δέχτηκα, αλλά ο αδερφός μου όχι. Η άρνηση του Χρήστου είναι ένα μυστήριο της φύσης...», αποκαλύπτει ο Άρης Τερζόπουλος.