Latest News

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Ποιος βαρυποινίτης ήταν πίσω από το κύκλωμα «νονών» της νύχτας...

Μέσα από το κελί του στις φυλακές Κέρκυρας φαίνεται πως έδινε εντολές στο κύκλωμα που πωλούσε προστασία σε ιδιοκτήτες καταστημάτων...
στην Καλαμάτα. 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι ο γνωστός βαρυποινίτης Βασίλης Βαρελάς που έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία ενός 35χρονου Αλβανού και του μόλις δύο ετών γιου του το Νοέμβριο του 2011!

Η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Μεσσηνία έχει οδηγήσει μέχρι στιγμής στη σύλληψη οκτώ μελών της συμμορίας των «νονών» ηλικίας από 22 ως 40 χρόνων, οι οποίοι φέρονται να έχουν εκβιάσει τους ιδιοκτήτες τουλάχιστον δέκα καταστημάτων στην Καλαμάτα και την ευρύτερη περιοχή επιβάλλοντάς τους να πληρώνουν από150 ως 250 ευρώ την εβδομάδα για να τους παρέχουν «προστασία».

Ήδη έχουν εξιχνιαστεί βομβιστικές επιθέσεις σε καταστήματα, ξυλοδαρμοί και απόπειρες ανθρωποκτονίας, αλλά οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη σε σπίτια και αποθήκες για τον εντοπισμό του οπλοστασίου των εκβιαστών. Κλιμάκιο αστυνομικών έχει μεταβεί στις φυλακές Κέρκυρας για να ανακρίνει τον φερόμενο ως «εγκέφαλο» της εγκληματικής οργάνωσης.