Latest News

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Το ανεκτίμητο έργο της Πασχαλίνας Καλαγιά...

Όσοι δημότες του Πειραιά βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση δεν πρόκειται να μείνουν χωρίς ένα πιάτο φαγητό τις ημέρες...

του Πάσχα.  

Ήδη, με πρωτοβουλία της προέδρου της ΚΟΔΕΠ την οποία στήριξαν οι σύμβουλοι απ' όλες οι δημοτικές παρατάξεις, πέρασε από το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά η έγκριση του θέματος για την «Προμήθεια βασικών ειδών διατροφής τα οποία θα διανεμηθούν, μέσω διατακτικών, σε οικονομικά αδύνατους δημότες και κατοίκους μας, εν όψει των εορτών του Πάσχα».
Μάλιστα, συμφώνησαν με την πρόταση της Πασχαλίνας Καλαγιά  να διπλασιάσει  το συνολικό κονδύλι από τις 59.000 ευρώ στις 100.000 ευρώ, προκειμένου να αυξηθεί το ποσόν που θα αναλογεί σε κάθε δικαιούχο.
Έτσι, όσοι δημότες έχουν ανάγκη θα καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και θα πάρουν ένα ποσόν που θα τους επιτρέψει να περάσουν αξιοπρεπώς τις ημέρες του Πάσχα. 
Σημειώνεται ότι μέσω της ΚΟΔΕΠ γίνεται διανομή τροφίμων σε εκατοντάδες οικογένειες που έχουν ανάγκη στον Πειραιά. Η χρηματοδότηση εξασφαλίζεται από χορηγίες μετά από πρωτοβουλίες της Πασχαλίνας Καλαγιά, χωρίς να επιβαρύνεται οικονομικά ο Δήμος Πειραιά, ενώ η ΚΟΔΕΠ είναι η μοναδική δημοτική επιχείρηση που δεν χρωστάει ούτε ευρώ! 

Τελικά φαίνεται πως η πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ Πασχαλίνα Καλαγιά κάνει ανεκτίμητο έργο στον Πειραιά και μάλλον θα πρέπει να νιώθει τυχερός ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος που την έχει δίπλα του ιδίως σ' αυτή τη δύσκολη συγκυρία...