Latest News

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Το θρίλερ με τον Στάθη Μπούκουρα

Διαψεύδει τις πληροφορίες περί αποχώρησης του βουλευτή Στάθη Μπούκουρα από την ΧΑ ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας, ενώ το ίδιο έπραξε και η...

Χρυσή Αυγή.

Με μια σκληρή ανακοίνωση το ακροδεξιό κόμμα χαρακτηρίζει «ψευδή» την είδηση. Μάλιστα η Χρυσή Αυγή, όπως τονίζει "θα προφυλαχτεί με κάθε νόμιμο μέσο από μελλοντική συκοφαντική επίθεση".
Αλλά και ο δικηγόρος του κ.Μπούκουρα  Α.Κούγιας υποστηρίζει ότι ο βουλευτής παραμένει στο ακροδεξιό κόμμα.
"Ο κύριος Μπούκουρας αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια απέναντι στη Δικαιοσύνη αυτές τις άδικες κατηγορίες και είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα δικαιωθεί" τονίζει ο κ.Κούγιας.
Ο Σ. Μπούκουρας  με υπεύθυνη δήλωσή του, αρνήθηκε να μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, από το Σωφρονιστικό Κατάστημα Ναυπλίου όπου κρατείται, προκειμένου να εξεταστεί από την Ειδική Επιτροπή της Βουλής για το θέμα της άρσης ασυλίας.
Ερωτηματικό παραμένει μέχρι στιγμής εάν υπάρχει υπογεγραμμένη εξουσιοδότηση από τον ίδιο τον βουλευτή προς τον δικηγόρο του προκειμένου να κοινοποιήσει την αποχώρησή του τελικά από τη Χρυσή Αυγή, σε χρόνο που θα κρίνει ο ίδιος (αν κρίνει....) σκόπιμο. Κάτι που μόνο ο ίδιος ο Σ. Μπούκουρας μπορεί ίσως να ξεκαθαρίσει οριστικά.