Latest News

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

"Μπαμ και Μπουμ οι κουμπουριές, φυτεύεις βόλια στις καρδιές..." Ελένη Κούβαρη (ΒΙΝΤΕΟ)

"Άστραψε και βρόντηξε" στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά η Ελένη Κούβαρη εναντίον όσων άσκησαν κριτική για την παρουσία του Ιππικού Συλλόγου Μάνης στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στον ΠειραιάΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Η Ελένη Κούβαρη ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο Ιππικός Όμιλος Μάνης ήρθε με δικά του έξοδα στον Πειραιά, μεταφέροντας με δύο φορτηγά 8 άλογα, τα οποία ταλαιπωρήθηκαν και ήταν νηστικά δύο μέρες!
"Όλα τα παιδιά στην παρέλαση γνώρισαν την παράδοση φωτογραφήθηκαν με τα άλογα " τόνισε χαρακτηριστικά και μάλλον δεν είχε άδικο. 
Όσον αφορά στα άστοχα και α-νόητα σχόλια για τις ακαθαρσίες των αλόγων, εμφανώς εξοργισμένη η ίδια είπε πως "δεν ανέχομαι ούτε ειρωνεία ούτε σχόλια πολύ περισσότερο την σαχλή δημοσιογραφία και τις σαχλαμάρες που γράφτηκαν σε site δημοτικού συμβούλου".
Ο τελευταίος πήρε το λόγο, αλλά μίλησε ειρωνικά και απαξιωτικά για τους Μανιάτες και τη Μάνη. Η Ελένη Κούβαρη απάντησε, όπως αρμόζει σ' ένα κορίτσι από τη Μάνη, αλλά δυστυχώς, δεν ακούστηκε -μίλησε εκτός μικροφώνου- αν και όσα είπε μάλλον δεν μπορούν να γραφτούν γιατί μπορεί να διαβάζουν και μικρά παιδιά...


@ Αυτό το βιντεάκι μην το δείτε απλά, αλλά να το τραγουδήσετε δυνατά από μέσα σας, αφιερωμένο στην Ελένη...