Latest News

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Για ποια διαφάνεια μιλάτε στον Δήμο Πειραιά;

Πέρασε ένας χρόνος και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί (;) από τους αρμόδιους ελεγκτές ο διαχειριστικός έλεγχος σε βάθος δεκαετίας στο...
Δήμο Πειραιά! (ΕΔΩ) 
Το θέμα έθεσε ο επικεφαλής του συνδυασμού "Πειραιάς-Όλοι Μαζί" Αντώνης Καλογερόγιαννης, μιλώντας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο Αντώνης Καλογερόγιαννης ζήτησε από τον απερχόμενο Δήμαρχο να δώσει τα μέχρι τώρα στοιχεία του διαχειριστικού ελέγχου, τόσο στις παρατάξεις όσο και στη δημοσιότητα πριν τις εκλογές του Μαΐου. 
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά "σε διαφορετική περίπτωση θα γίνουν εκλογές υπό την ομηρία αδιαφάνειας στα πεπραγμένα του Δήμου Πειραιά".
Η απάντηση του Βασίλη Μιχαλολιάκου ήταν ότι δεν μπορεί να επέμβει στο έργο των ελεγκτών, δηλώνοντας πως θα τους πιέσει να δώσουν τα αποτελέσματα πριν τις εκλογές "για να μάθει ο πειραϊκός λαός αν έβαλαν κάποιοι το δάχτυλο στο μέλι".

@ Καλά δεν έπρεπε να έχουν δημοσιοποιηθεί τα αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου πριν την εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου, γιατί τότε για ποια διαφάνεια μιλάτε στον Δήμο Πειραιά;